Andrea Pomeje nechápe, jak to spolu zvládli. A nemluví o Pomejem!

Andrea Pomeje 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. dubna 2019 11:57

Andrea Pomeje byla po smrti manžela Jiřího terčem řady nechutných útoků, které se jí dotkly víc, než si uměla dopředu představit. Oporou jí naštěstí byl partner Petr Plaček, který s ní celou složitou životní etapu protrpěl, což Andrea nedokáže pochopit. Je mu za to ale vděčná.

Diskžokejka Andrea Pomeje před pár dny naznačila, že přemýšlí o stěhování do zahraničí. Jedním z důvodů k takovému kroku může být i vlna kritiky, kterou si vysloužila po smrti svého manžela, herce Jiřího Pomejeho (†54).

Ač se Andrea o útocích na sociálních sítích baví nerada, je to téma, kterému se prostě nevyhne. Nově přiznala, že si myslela, že je silnější a útoky od lidí, kteří „vědí úplné houby“, se jí nedotknou. „Ale ano, bolelo mě to, trápilo mě to,“ přiznala pro Super.cz s odstupem času, když už četnost útoků polevila.

„Nebyla jsem dostatečně silná, abych věci ustála tak, jak jsem měla,“ vyčítá si Pomeje a dodává, že jí spousta lidí křivdila neprávem, což jí hrozně bolelo. Kromě hrdinů ze sociálních sítí se do ní svého času opřel kupříkladu manžel Ivety Bartošové Josef Rychtář.

Oporu našla Andrea v příteli Petru Plačkovi, s nímž se dala dohromady ještě v době, kdy byl Jiří Pomeje naživu. Pro současného životního partnera má diskžokejka jen slova obdivu. „Nechápu, že to vůbec ustál,“ uvedla pro Super.cz.

Andrea navíc připomíná, že Petr si musel projít hned několika fázemi. „Když jsme se potkali, byly útoky z Jirkovy strany, pak se to otočilo, já na tom byla špatně a on mi byl stále oporou,“ popsala Pomeje, která se s partnerem ještě letos chystá na obhlídku terénu do zahraničí, aby zjistila, zdali je stěhování s malou dcerou Aničkou vůbec možné.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček