Rosol a Ochotská v absurdní při: Hádali se o úplně běžnou věc!

Michaela Ochotská a Tomáš Rosol 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. dubna 2019 11:10

Tady to opravdu nevypadá na zakopání válečné sekery. Spor exmanželů Lukáše Rosola a Michaely Ochotské začíná mít vyloženě absurdní rozměry. Tenista prý nedávno přijel ke své bývalé ženě kvůli tomu, že chtěl vrátit obyčejnou tašku. Nevěříte? Přesvědčte se sami!

Válka Lukáše Rosola a Michaely Ochotské, která je od začátku plná ostrých slov, pokračuje. Pro konflikt, který odstartovala tenistova současná žena Petra, si nakonec našla spojence i bývalá televizní moderátorka. Zastala se jí jedna z jejích kamarádek, která pravidelně vyzrazuje do médií detaily sporu obou exmanželů.

Naposledy byl v ráži Rosol, který šokoval vyjádřením, že „byl použit jako dárce biologického materiálu a tím jeho role měla skončit“. On se však rozhodl nevzdat a o syna Andrého vede s Ochotskou nelítostnou bitvu.

Zatímco někdejší moderátorka Televizních novin raději mlčí a vyjadřuje se spíš přes právníky, její důvěrnice je o poznání sdílnější. Nejnověji tvrdí, že daviscupový reprezentant donutil svou bývalou ženu, aby vrátila tašku za 80 tisíc, kterou měla i v porodnici.

„Míša ji od Lukáše dostala před čtyřmi roky a byla i součástí majetkového vyrovnání, kdy se vzdala nároku na ostatní majetky, jako byla uhříněveská vila za více než pětadvacet milionů,“ uvedla kamarádka Ochotské pro Blesk.

Vše se odehrálo během jediného dne, kdy si Rosol pro tašku v doprovodu manželky Petry přijel. Na místě prý dlouhé minuty zavazadlo zkoumal, zdali s ním něco není, dokonce jej měl údajně i očichat. „Jeho jednání je zvláštní, zvláště poté, co u soudu dosáhl snížení alimentů na syna Andrého z 65 tisíc měsíčně na 15 tisíc,“ nestačí se divit důvěrnice moderátorky.

Témata: Lukáš Rosol Michaela Ochotská