Lucie Bílá odřekla setkání s Misskami! Kvůli chlapovi?

Pavlína Baburková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. dubna 2019 15:48 | Aktualizováno: 22. dubna 2019 16:00

Před pár dny se konalo setkání českých a československých Miss po 30 letech. Žhavým tématem byla neúčast zpěvačky Lucie Bílé! Ta své vystoupení odmítla na poslední chvíli – zřejmě kvůli ženě, která jí kdysi přebrala partnera!

Bílá měla na speciálním setkání nejen zpívat, ale také promluvit k misskám, účast ale na poslední chvíli zrušila! A skandál byl na světě!

Vítězky soutěže krásy si prý špitali, že je to kvůli Pavlíně Babůrkové, která Bílé před lety přebrala partnera, otce syna Filipa, podnikatele Petra Kratochvíla. Babůrková vyhrála titul Miss Československa 1992, takže je jasné, že na akci chybět nemohla!

Zdá se tedy, že Bílá nedokázala snést, že by byla v jedné místnosti se ženou, které jí odloudila manžela! Kratochvíl a Baburková jsou navíc dodnes spolu a mají hned čtyři potomky - syny Pavla a Petra a dcery Ilonu a Julii.

Sama Lucie Bílá svou neúčast exprezident soutěže Miss ČR Miloši Zapletalovi odůvodnila tím, že jí nebylo příliš dobře!

Baburková přitom v minulosti tvrdila, že válečná sekyra mezi ní a zpěvačkou je víceméně zakopaná a že i když se na to nedá zapomenout, čas zhojil rány. Lucie je dnes navíc šťastně zamilovaná, už delší dobu je jejím partnerem Radek Filipi.

Témata: Lucie Bílá Pavlína Baburková Petr Kratochvíl Miss