Peklo pokračuje! Řepka se tvrdě pustil do Erbové

Tomáš Řepka 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. dubna 2019 10:44 | Aktualizováno: 22. dubna 2019 21:03

I když se zdá, že je krize mezi Vlaďkou Erbovou a Michalem Gulašim zažehnána, všechno je prý jinak! Exmanžel Erbové Tomáš Řepka tvrdí, že pro něj je jeho expartnerka uzavřená kapitola! Přesto poslal jejímu současnému partnerovi důrazný vzkaz!

Vztahy mezi Erbovou a Řepkou rozhodně nejsou ideální, někdejší pár se několikrát potkal u soudu – ať už kvůli sporům o výživné na jejich syna Marcuse, nebo kvůli falešným portoinzerátům.

A když se vztah Erbové a Gulašiho dostal do krize kvůli nevěře, Řepka si nemohl nepřisadit! „Já mohu Gulašiho varovat a litovat, ale tohle je už jeho boj. Hlavně je super, že Erbová je konečně slavná i bez mého jména. Dneska ji zná celé Brno a podle mě se všichni baví, jak vyplouvá na povrch její skutečná povaha,“ vysmál se hokejistovi bývalý fotbalista.

Podle něj je teď Gulaši za blbce! „Já nevěřím tomu, že byl nevěrný první. Kdyby byl doma spokojený, tak je v klidu a nehledá si bokovky. Já se mu nedivím. Myslím, že do novin to vytáhla sama Erbová. Chce mít nad vším kontrolu. Takže podle mě měl Gulaši parohy a pak šel taky do akce,“ tvrdil Řepka pro Extra.cz.

Podle fotbalového bouřliváka tenhle vztah neskončí dobře. „Já psal Gulašimu SMS, ať vezme nohy na ramena a neřeší nějaký prohlášení, který mu stejně sepíše Erbová. Neodepsal nic, protože je jasný, kdo ty zprávy čte první a pak dělá scény. Já už ten styl znám. Za chvíli budeme sledovat telenovelu s názvem rozchod,“ myslí si Řepka, který kvůli svým prohřeškům nejednou stanul před soudcem.

Podle něj chce mít Erbová vše pod kontrolou. „Ona umí hlavně vyhrožovat. Vyhrožovala mně i mému okolí, dělala to po celou dobu vztahu i po jeho konci. Myslím, že je hodně lidí, kteří ji dobře znají. A měli by se přestat bát. Když ji dneska někdo velebí jako matku Terezu, tak se jen směju. Ona je matka roku hlavně když jde o fotky na Instagram. To je pak máma jak ze žurnálu,“ nešetří svou bývalou manželku.

Na závěr pak poslal Gulašimu ještě jednu radu. „Já mám pro Michala jednu radu. Život se dá žít v pohodě i bez nadávek, bez každodenního stresu, bez vyhrožování a napadání. Michal ať vezme nohy na ramena. Tady kdo uteče, ten vyhraje. Co já bych kdysi za takovou radu dal. Tady se fakt zachrání ten, kdo uteče,“ dodal Řepka s tím, že on s Erbovou už nechce mít nic společného.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová Michal Gulaši