Jaroslav Svěcený po vážné operaci zhubl a nevěřil, že přežije! Jak je na tom teď?

Jaroslav Svěcený 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. dubna 2019 8:24 | Aktualizováno: 22. dubna 2019 14:51

Houslový virtuóz Jaroslav Svěcený na začátku roku podstoupil náročnou operaci. Tehdy na tom nebyl dobře, na jeho zdravotním stavu se podepsal i rozvod! Teď ovšem slaví velký návrat!

Svěcený po všech problémech opět cvičí hodiny denně na housle. Kvůli operaci a strachu z rakoviny i stresu z rozvodu hudebník zhubl na pouhých 67 kilo a byl tak oslabený, že ani neudržel v ruce housle! 

Tehdy si myslel, že je to konec. „Už jsem fakt myslel, že to nedám,“ uvedl Svěcený pro Blesk. Díky péči zdravotníků se ale nakonec dal dohromady a vrátil se k práci! „Věřili mi víc než já sobě,“ svěřil se.

Od ledna nabral osmapadesátiletý hudebník 10 kilo a dokonce se vrátil ke koncertování! Nechyběl ani na proslulých už 16. Smiřických svátcích hudby.

„Za ovace vestoje děkujeme famóznímu festivalovému publiku! Děkuju celému pořadatelskému týmu a záhy začneme připravovat příští ročník, už sedmnáctý!“ vzkázal těm, kteří se akce zúčastnili.

Navíc se začalo spekulovat, že má novou partnerku! „Tak jsem se dnes dočetl, že mám novou přítelkyni Na předávání cen Andělů jsem přišel s kolegyní a kamarádkou Miladou z agentury Armonico...A ,,zpráva” byla na světě! Ještě vám chci říct, že tuto fotku před dvěma minutami pořídila moje další kamarádka a také spolupořádatelka Laďka. Raději jsme nedělali selfíčko,“ zažertoval nad fotkou z festivalu Svěcený.

Témata: Jaroslav Svěcený