Strach o Jiřinu Bohdalovou: Rodina herečky se obává o její zdraví!

Jiřina Bohdalová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. dubna 2019 8:33

Dcera herečky Jiřiny Bohdalové (87) Simona Stašová (64) má o svou maminku strach! V minulosti se doma nepříjemně zranila a tím všechny pořádně vyděsila. Její blízcí se proto rozhodli neponechat nic náhodě!

Zdravotní úrazy a pád ve vlastním domě – to vše v poslední době Jiřina Bohdalová prožila! Není divu, že o ni má její rodina strach! „To znovu nechci zažít,“ přiznává Stašová. Pomoc tak nově mají herečce, která je i v 87 letech velmi aktivní, zajistit speciální SOS hodinky pro případ nouze.

Když se Bohdalová loni vrátila z USA, spadla doma ze schodů, čímž pořádně vyděsila své blízké. „Něco podobného jsem zažila i se svým tatínkem, který si při pádu vážně poranil hlavu. Bylo to strašné a přála jsem si, abych to už nikdy nezažila,“ cituje Simonu Stašovou deník Aha!

I díky ni tak, teď Jiřina Bohdalová nosí nový doplněk na levé ruce. Během natáčení posledního dílu pořadu Hobby naší doby na sobě měla herečka a moderátorka SOS hodinky.

Ty mají nouzové tlačítko, díky kterému lze i na dálku aktivovat poplach. Po zmáčknutí tlačítka je vyslána SMS zpráva na nastavená telefonní čísla. Pokud se tedy Jiřině Bohdalové opět stane nějaký úraz, bude si moci hned přivolat pomoc!

Témata: Jiřina Bohdalová Simona Stašová