Zlatý slavík nakonec bude? Pořadatel prozradil víc!

Český slavík 2017

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. dubna 2019 12:17

Pár dní zpátky byla budoucnost ankety Zlatý slavík vyloženě nejistá, spíše se počítalo s tím, že ani letos se vítězové vyhlašovat nebudou. Nyní ale svitla pro Karla Gotta nebo Lucii Bílou velká naděje. Pořadatel Jaroslav Těšínský prozradil, jak se věci mají.

Ještě před pár dny se mluvilo o tom, že anketa popularity Zlatý slavík se pravděpodobně ani letos nevrátí. Nakonec je ale všechno jinak. Podle týdeníku Sedmička se legendární soutěž uskuteční v novém kabátu a hlavně s novými pravidly, které byly v posledních proběhnuvších ročnících předmětem kontroverzí.

O tom, co všechno se změní, se podle Sedmičky teprve jedná. „Všechno připravujeme. Nemůžu vám ale říct podrobnosti, protože by to bylo předčasné,“ řekl týdeníku Sedmička pořadatel Slavíka Jaroslav Těšínský s tím, že už ví i o zájmu jedné televize vysílat přímý přenos, což je pro uskutečnění ankety naprosto klíčová věc.

Na oficiální vyhlášení návratu Slavíka si však budeme muset ještě počkat. „Jednáme o tom, co by se dalo změnit. Plánujeme to tak, že koncem září nebo začátkem října by se měla konat tisková konference a teprve tam bychom vše oznámili,“ dodal Těšínský.

Server eXtra.cz se přitom před několika dny odkazoval na jednu ze známých osobností českého šoubyznysu, která tvrdila, že slyšela Těšínského říkat, že se letošní ročník ruší. Nakonec to však vypadá na přesný opak.

Témata: Český slavík zlatý slavík