Blanarovičová musela s pravdou ven: Románek s Italem a plastika obličeje?!

Yvetta Blanarovičová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. dubna 2019 8:22

Všestranná Yveta Blanarovičová se kromě zpěvu věnuje i herectví. Nově se objeví v nekonečném nováckém seriálu Ulice! Jak ale sama přiznala, kvůli natáčení musí čelit řadě problémů a dokonce i nepříjemným pomluvám!

„PRAVDA...nedávno mne má kamarádka překvapila upozorněním, že se kupí informace typu: Má Itala..odjíždí s ním natrvalo, pak rozchod s Italem, plastika obličeje..Protože jsou to nesmysly, tak jsem mávla rukou, ale tentokrát se k tomu vyjádřit musím,“ prozradila herečka.

A co se tedy v životě herečky a zpěvačky v jedné osobě opravdu děje? „Ital neexistuje a nikdy nebyl...A k plastice obličeje..To, že natáčím novou roli v seriálu Ulice jsem nesdělovala, protože až v pondělí půjde do vysílání díl se mnou. Hraji maminku Magdy,“ prozradila Blanarovičová. Její dceru, nepřehlédnutelnou učitelku v barevném oblečení, hraje Veronika Čermák Macková.

Yveta nebyla ani na plastice. „A tajemství naduclého obličeje: Přibrala jsem 7kg, abych mohla počínající proces vážné nemoci televizní maminky odehrát takhle a mít pak z čeho ubírat v závěru,“ vysvětluje herečka, jejíž postava bude trpět Alzheimerem.

„Je to mé rozhodnutí, sama mám s tím honičku kvůli šatníku, ale nečekala jsem, že to způsobí reakce typu: plastika, nesoudnost, atd...A na závěr: Jsem šťastná, že má rodina a mé okolí to vnímá pozitivně, protože prý to tenké trdlo nebyla ženská,“ dodala Blanarovičová, které má podporu svých blízkých!

Témata: Yvetta Blanarovičová seriál Ulice Veronika Čermák Macková