Karel Šíp pod palbou kvůli Všechnopárty! Je neschopný, trapný...

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. dubna 2019 13:49 | Aktualizováno: 21. dubna 2019 2:58

Populární bavič a moderátor Karel Šíp se kvůli oblíbenému pořadu Všechnopárty ocitá pod kritikou svých fanoušků. Ti mu vyčítají především jeho styl moderování.

Na Všechnopárty je podle některých diváků špatně úplně všechno. Lidem se nelíbí nové studio, znělka, ale ani sám moderátor. Ten to posle Sedmičky mohutně schytává z řad samotných diváků více než kdy dřív.

"Proboha, již delší dobu je tento pořad naprosto strašný. Pan Šíp má jediné hosty, právě sleduji Martina Jelínka, a ze zajímavého rozhovoru děla naprostou frašku. Divák se nedozví nic, jen sleduje, jak neschopný moderátor hosta pořád shazuje a opravuje. Velká škoda," napsal podle týdeníku jeden z diváků.

Jiný divák například na sociální síti upozornil, že Šíp nenechá hosta mluvit. "Přehnané skákání do řeči a bohužel u lidí, kteří by se zrovna poslouchali dobře a zajímavě vyprávějí. Nevím, čím to je…A docela přes míru bylo chování k paní z publika. Jednu dvě věty, udělat z toho humor, ale tohle pak dospělo do rádoby vtipné agrese…" uvedl.

Objevují se i názory, že by měl jako moderátor skončit. "Myslím, že by pan Šíp měl už ukončit aktivní činnost a moderování. To, že je silně nedoslýchavý, je zjevné. Docela trapné, že všichni slyší a rozumí odpovědi, jen pan Šíp ne a neustále se ptá," uvedla jiná divačka.

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty