Eva Holubová perlila u Krause: Chce se dožít stovky!

Eva Holubová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. dubna 2019 19:33

Herečka Eva Holubová nedávno oslavila kulaté narozeniny, což bylo tématem jejího rozhovoru s Janem Krausem. V talkshow svého kolegy Holubová prozradila, že dlouho na svůj věk nevypadala. Platí to i dnes?

Eva Holubová oslavila v březnu šedesátiny a moderátor Jan Kraus jí teď dal opožděný dárek, když si jí pozval do své talkshow. Oblíbená herečka na Krausově červeném gauči prozradila, že ji nedávno v souvislosti s životním jubileem znervózněl jeden z kolegů.

„Byla jsem docela klidná, než mi Klepl, který měl šedesátku o rok dřív, řekl, že je to velká změna, a že pozoruje, jak ztratil testosteron. Díval se prý na pořad pro ženy, kde o tom mluvili,“ řekla Holubová v Show Jana Krause.

S vtipem sobě vlastním pokračovala herečka v povídání i poté. „Do toho mi naše poradkyně na metabolic balance potvrdila, že je to možné, protože se lidské buňky mohou vyvíjet do 140, takže nejsem ještě ani za půlkou!“ dodala s tím, že na pětačtyřicet vypadala už od patnácti.

Kraus se jí archivní fotografií snažil přesvědčit, že jí to dříve moc slušelo. A není sám. „Moje dcera Karolína mi taky pořád říká, jak jsem byla krásná. Ale proč to teda tehdy neříkal nikdo okolo,“ smála se Holubová.

Na závěr herečka řekla, jak to měla s muži. „Byl zástup krásných mužů, které jsem milovala já. A pak pár sympatických, spíš takových troubů, kteří milovali mě. Ale já jsem zjistila, že je mi líp spíš s těmi krásnými, i když nejsem milována, než s tím blbečkem, který mě miluje, ale s kterým se nudím. Takže jsem si zvykla na nešťastné lásky.“

Témata: Eva Holubová Jan Kraus