Vlaďka Erbová trpěla Gulašimu zálety za milenkou několik měsíců!

Vlaďka Erbová vyrazila se synem a Michalem Gulašim do ZOO 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. dubna 2019 18:15 | Aktualizováno: 17. dubna 2019 23:58

Kauza, kterou žije celé Brno, pokračuje. Hodně lidí zajímá, zdali jsou modelka Vlaďka Erbová a hokejista Michal Gulaši stále spolu. Podle nejnovějších informací ano, ale nemusí to trvat dlouho a jejich cesty se rozdělí.

Že Vlaďka Erbová o nevěře hokejisty věděla už několik měsíců, naznačila slova jeho milenky Martiny, která se nechala slyšet, že modelka svého přítele kontroluje přes GPS. Podle serveru eXtra.cz, který má v okolí páru svůj zdroj, opravdu o všem věděla.

„Ona to věděla už nějak v listopadu nebo od prosince. Podle mě to sama pustila novinářům, aby to bylo na něj. Přitom sama má kamarády… Ona mu do všeho mluví, ale on už asi začíná chápat. Uvidíme, co bude,“ uvedl brněnský zdroj pro eXtra.cz.

Podle dostupných informací jsou Gulaši s Erbovou stále spolu, v jejich společné domácnosti však neustále dochází k hádkám a na zakopání válečné sekyry to opravdu nevypadá. Erbová přitom tvrdila, jak je nevěra hokejisty posílila.

Gulaši, kterému po vyřazení Komety z play-off skončila sezóna, se k celé věci odmítá vyjadřovat. Mlčí i Vlaďka Erbová, která zůstává u jediného vyjádření pro Expres. Už vůbec pak o věci nechce mluvit její exmanžel Tomáš Řepka.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši