Jacksonova rodina se tvrdě pustila do obětí řádění Michaela Jacksona! Tohle si o nich myslí!

Michael Jackson. 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. dubna 2019 13:05

Pozůstalí po Michaelu Jacksonovi tvrdí, že znají pravdu o mužích, kteří v dokumentu Leaving Neverland obvinili „krále popu“ ze sexuálního zneužívání. Podle právních zástupců rodiny jde o trénované herce, nikoliv oběti. Informuje o tom server The Blast.

Pozůstalí po Michaelu Jacksonovi mají podle serveru The Blast jasno o tom, co jsou zač Wade Robson a James Safechuck, dvě údajné oběti zneužívání ze strany „krále popu“, které promluvily v dokumentu HBO Leaving Neverland.

Server The Blast cituje právní dokumenty, které obsahují informace od právníků rodiny zpěváka. Podle nich nejsou obvinění ze strany zmíněných mužů důvěryhodná, opírají se přitom o to, jak se chovali během předchozích soudních sporů s Jacksonem.

„Jsou to trénovaní herci, kteří si vymysleli své příběhy roky poté, co Jackson zemřel, pouze za účelem žaloby na jeho pozůstalé. Snaží se vzít miliony dolarů právoplatným dědicům, jeho třem dětem,“ stojí napsáno v dokumentu. Stanici HBO pak nařkli z toho, že porušila každý existující žurnalistický standard.

Pozůstalí žalují HBO za údajné porušení kontraktu, který mezi sebou obě strany uzavřely, přičemž právní zástupci zpěváka tvrdí, že stanice by nemohla dokument zveřejnit, pokud by byl Jackson naživu, protože by ji zažaloval pro pomluvu a „rozhodně by zvítězil“.

Pozůstalé nejspíš nepotěšila ani několik dní stará informace, že se režisér kontroverzního dokumentu Dan Reed nechal slyšet, že doufá ve vznik dalšího filmu, který odhalí další případy zneužívání dětí ze strany Michaela Jacksona.

Britský filmař chce přesvědčit další údajné oběti „krále popu“, aby vystoupili před filmovou kamerou. V hlavě má především dvě jména: Jordan Chandler a Gavin Arvizo. Rodiny obou zmíněných osob se v minulosti s Jacksonem více či méně úspěšně soudili.

Témata: Michael Jackson Leaving Neverland Wade Robson