Krásná Leichtová trpí kvůli dcerce? Přivádí mě k šílenství, tvrdí

Leichtová, Kristýna 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2019 8:59

Herečka Kristýna Leichtová má doma krásnou osmiměsíční holčičku Dorotku. A i když si svou roli maminky užívá, přiznává, že někdy je to opravdu těžké!

Třiatřicetiletá Leichtová je od srpna loňského roku maminkou. Za těch pár měsíců už stačila poznat,že starat se o dítě není žádný med! „Mateřská DOVOLENÁ! Já bych to nazvala mateřskou VÝZVOU,“ posteskla si herečka, která se proslavila díky filmu Účastníci zájezdu.

„Jedna situace (výzva) mě opravdu přivádí k šílenství a nedaří se mi jí překonat nádechem ani výdechem. A to když jedu s Dorotkou sama v autě, ona sedí vzadu a usedavě pláče. Já nemůžu zastavit a nijak jí utišit. Zpívám jí, mluví na ní, dělám různé dinosauří zvuky a pak se přistihuju že ječím a pláču a můžu vyletět z kůže. Hlasivky mi vypovídají službu a ona nechápe a pořád pláče...“ popisuje svoje trápení mladá herečka.

Není to prý ale jediná těžká chvíle, kterou si s dcerkou musela prožít! „Ale jindy je to zalitý sluncem a ty další výzvy, jako je noční vstávání, usínání, separační krize a různé bolesti celkem zvládáme. Ty jo, a co teprve holky samoživitelky? Pro ně musí být označení mateřská DOVOLENÁ, něco jako rudej hadr pro bejka!!!“ myslí si Kristýna.

Témata: Kristýna Leichtová