Helena Vondráčková promluvila: Je to neúnosné!

Helena Vondráčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. dubna 2019 9:36

Několik dekád strávených v šoubyznysu se podepíše i na šatníku celebrit. Své o tom ví i Helena Vondráčková, která se o módě rozpovídala v rozhovoru pro server iDnes.cz, kde přiznala, že už to začíná být neúnosné.

Legendární zpěvačka Helena Vondráčková má v plánu udělat velkou revizi šatníku, vždycky jí ovšem trvá, než se do toho se vším elánem pustí. „Můj manžel je s tím vždy hned hotový, prostě to chytne a to dám pryč, to pryč a to taky,“ přiznává Vondráčková v rozhovoru pro iDnes.cz.

Ona má naopak ve zvyku oblečení spíš hromadit. „Ale já si často říkám, že by se mi to ještě mohlo hodit,“ vysvětluje Helena. „Ale už je to neúnosné, takže budu muset udělat pořádný poplach,“ dodává odhodlaně s tím, že takové dilema by nikomu nepřála, snad ani nejhoršímu nepříteli.

Ve skříních už ale nemá žádný prostor, a tak bude opravdu muset sáhnout k radikálnímu kroku. „Já bych vám ani neradila, abyste nahlédla do mé skříně, protože v těch skříních už opravdu není žádný prostor a já teď přemýšlím, co s tím provedu,“ líčí populární zpěvačka.

A co vlastně doma ve skříních je? „Mám tam spousty nádherných materiálů. Šaty, které ani nemůžu běžně někomu nabídnout, protože to jsou opravdu modely, a tak to tam mám a přemýšlím, že si na to budu muset koupit speciální dům,“ říká s nadhledem.

Přestože má v šatníku honosné garderóby, nejraději se stejně obléká úplně běžným způsobem. „V civilu mám ráda sportovní oblečení. To je to nejpříjemnější, co může být. Když je chladněji, tak ráda nosím legíny a triko, v létě pak kraťasy nebo krátké šaty, prostě sportovně,“ uzavírá Vondráčková debatu na téma oblékání.

Témata: Helena Vondráčková