Maroš Kramár hasí rozvod! Odejde jen s igelitkou?

Maroš Kramár

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. dubna 2019 16:07 | Aktualizováno: 13. dubna 2019 3:08

Herec Maroš Kramár právě prožívá dost nepříjemné období. Podle dostupných informací u něj hrozí rozvodová bitva, která by však, jak v minulosti naznačoval, byla dost nerovná. Jeho manželka Nataša je totiž zdatná právnička.

I u nás velice populární slovenský herec Maroš Kramár řeší podle magazínu Pluska manželské problémy. A podle všeho se mu je zatím nedaří zažehnat. Jeho padesátiletá žena Nataša Nikitinová, mimochodem právnička, už dokonce údajně požádala o rozvod!

Stejné slovo už se v souvislosti s tímto párem skloňovalo před necelými dvěma lety, už tehdy to mezi oběma manželi údajně dost skřípalo. Tehdejší krizi ale ustáli, i díky tomu, že se na čas vytratili ze světel reflektorů na exotickou Kostariku. Moderátor populárních Zázraků přírody pak tvrdil, že k takovým věcem prostě dochází.

„V každém manželství je to chvilku v pořádku, potom je bouřka, potom vyjde slunce, je to všelijak. To jsou soukromé věci, se kterými bych se velmi nerad svěřoval médiím,“ vyjádřil se loni Kramár pro slovenský Top Star magazín. To ostatně dodržuje i nyní, protože se k informacím o rozvodu odmítá vyjadřovat. Nic však nepopřel.

I Nikitinová si pro jistotu vypnula telefon, aby nemusela novinářům odpovídat, podle informací magazínu však o krizi není pochyb. „Jejich vztah je dlouho v katastrofálním stavu a Nataše zřejmě přetekl pohár trpělivosti. O rozvod požádala ona,“ tvrdí dobře informovaný zdroj magazínu Pluska.

Kramár se přitom před rokem v rozhovoru pro časopis Téma jasně vyjádřil o tom, jak by na případném rozvodu prodělal. „„Nesmím v manželství zlobit, protože moje žena je nejen krásná, ale jako právnička i velmi schopná. Z manželství bych odešel jen s igelitkou,“ nechal se tehdy slyšet.

Dá se tedy očekávat, že udělá první poslední, aby dal manželství zase dohromady. I kvůli dětem, které mají s Natašou hned tři, konkrétně osmnáctiletou Tamaru, o rok mladšího Timura a desetiletého Marka.

Témata: Maroš Kramár