Nečekaný zvrat: Muži jsou směšní, tak se Eva Burešová dala s jedním do kupy!

Eva Burešová se nechala vyfotit pro Playboy 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. dubna 2019 12:22

Nečekaný zvrat nastal v životě herečky Evy Burešové. Zatímco ještě před pár týdny se dušovala, že o žádný vztah nestojí a svého malého syna bude radši vychovávat sama, teď otočila o 180 stupňů. Přiznala totiž, že má vedle sebe nového, neznámého chlapa.

Herečka Eva Burešová, která září v seriálu TV Prima Modrý kód, se před nedávnem nechala pro TOP STAR magazín slyšet, že na vztahy momentálně zanevřela. Podle nejnovějších informací ale dost rychle přehodila výhybku, protože má po svém boku nového chlapa. Zástupce opačného pohlaví přitom nedávno označovala celkem nepěknými slovy.

Co všechno vlastně před časem řekla? „Nikoho nemám a ani nechci,“ začala stručně, pak se ale ukázalo, že má pěkně prořízlou pusu. „Třeba to vyzní blbě, ale když jdu na nějakou schůzku a bavím se s muži, připadají mi strašně směšní,“ řekla na rovinu.

„Od patnácti let jsem pořád byla v nějakém vztahu. Minulý rok jsem byla celý sama a udělala jsem tolik věcí, co se týká kariéry i osobního růstu, že nemám nyní potřebu sdílet život s někým třetím,“ pokračovala ve zpovědi. „Makám od rána do večera, vychovávám syna a pak někdo přijde a řekne mi ‚já jsem se včera opil a bylo to fakt hustý‘,“ přiznala, co jí dokáže znechutit.

Před rokem Burešovou opustil její přítel, s nímž má malého synka Nathaniela, kterého chtěla odhodlaně vychovávat sama jako matka samoživitelka. „Nebudu nikoho hledat násilím jen proto, že by Nathan měl vedle sebe mít nějaký mužský vzor,“ vyjádřila se jasně a dodala, že narození synka ji úplně změnilo.

„Předtím, než se mi narodil syn, jsem dost často řešila povrchní a naprosto zbytečné věci. Teď do všeho dávám maximum. A doma se samozřejmě snažím být co nejlepší máma. Užívám si nyní to, že když Nathánka uspím, nemusím se věnovat nikomu dalšímu. Nemusím si brát žádné sexy prádélko a můžu jít spát třeba v tričku,“ tvrdila ještě nedávno. Něco se tedy muselo změnit.

Deníku Aha! totiž Burešová přiznala, že má nový vztah. „Nechtěla jsem to zveřejnit, protože je to čerstvé a pokud nám to lidé přejí, tak si myslím, že tuhle cenzuru v mém životě pochopí. Tak nám držte palce,“ svěřila se oblíbená herečka. Nám nezbývá než jí přát, aby to tentokrát vyšlo.

Témata: Eva Burešová