Střelba a zloději! Bena Cristovaa okradli!

Ben Cristovao.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. dubna 2019 13:15

O zážitky na celý život sice zpěvák Ben Cristovao nepřijde, o mobilní telefon už ale přišel. Ačkoliv je mistrem v jednom ze známých bojových umění, stal se populární hudebník během pobytu v Brazílii obětí trestného činu. Dokonce byl přítomen i střelbě!

Hudebník Ben Cristovao vyrazil na dobrodružství do Brazílie a potvrdilo se, že to zdaleka není jen fotbalová země. Ačkoliv je exotický zpěvák mistrem bojového umění jiu-jistu, které z jihoamerické země pochází, stal se tam obětí trestného činu, což přiznal na sociální síti.

„Trochu mě v noci okradli, tak nemám telefonní číslo, ani Whatsapp, jen záložní foun bez simky a jednu záložní kreditku,“ vzkázal přes Instagram svým kamarádům a business partnerům. Zároveň je však ujistil, že je v pořádku. „Jsem v pohodě a za pár dní v Praze,“ uvedl.

Ben se do Brazílie vydal kvůli natáčení videoklipu, našel si však čas i na návštěvu slavné pláže Copacabana. Cestu vážil i do nechvalně proslulých chudinských čtvrtí, kterým se říká favely, a kde často operují místní drogové gangy. Turistům vstup do těchto míst doporučí málokdo.

„Den před natáčením tady ve favele, když jsme si byli místo prohlédnout, jsme zaslechli střelbu, chvíli potom nad námi helikoptéru, ze které byli vyklonění vojáci v plné zbroji,“ popsal Cristovao hrozivý zážitek. Moc příjemné to prý nebylo.

„Naštěstí jsme den na to zjistili od místních, že jde jen o cvičení,“ prozradil Ben vzápětí. Kvůli natáčení se však s místním vůdcem musel domluvit na tom, že bude zajištěna ochrana celého štábu a že se místní nebudou vměšovat.

Přes všechny negativní zážitky si však všestranně nadaný Ben Cristovao výlet přes Atlantik pochvaluje. „Furt nejlepší trip,“ vzkázal na závěr fanouškům, kterých má na Instagramu přes 700 tisíc. Možná, že se tedy spousta z nich už brzy do Brazílie vydá.

Témata: Ben Cristovao