Utajená rodina Aleny Vránové! Malý černoušek z Krejzových je pravnuk Pyšné princezny!

Alena Vránová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. dubna 2019 11:14

Talent se v rodině herečky Aleny Vránové (86) zcela jistě dědí přesvědčit se o tom mohli diváci seriálu Krejzovi, v posledním díle se totiž objevil i pravnuk legendární Pyšné princezny!

Herecké umění zcela jistě malý Samsidin Nyass (10) zdědil po prababičce Aleně a pradědovi Vladimíru Rážovi (†77)! A jak již jméno napovídá, má malý herec exotické kořeny, díky kterým je na place nepřehlédnutelný!

Kudrnatý pravnouček Aleny Vránové má za sebou první hereckou zkušenost, objevil se v seriálu TV Prima Krejzovi, kde si zahrál školáka z Ugandy!

„Na skupinu afrických dětí na výměnném pobytu jsme hledali několik chlapců přes castingové agentury a mezi nimi jsme našli i Sama,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj ze štábu.

Samsidin je syn vnučky Aleny Vránové Terezy. Ani u ní se umělecké kořeny nezapřou, Tereza ovšem neskončila u herectví, ale u zpěvu. Vystupuje s vokální skupinou Yellow Sisters.

Pyšný princezna je na svou vnučku a její tři syny náležitě hrdá! Obzvláště poté, co si prožila se svou dcerou Markétou, matkou Terezy. Ta dlouhá léta holdovala alkoholu, před pět roky zemřela na celkové selhání organismu.

Témata: alena vránová