Opuchlá Petra Janů? Je to minulost, zpěvačka prozradila, co jí bylo!

Petra Janů 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. dubna 2019 10:32

Mnozí lidé tvrdili, že to přehnala s plastikami, nakonec se naštěstí ukázalo, že oteklý obličej způsobily Petře Janů zdravotní potíže. Její kamarádka – lékařka však zjistila, že si je „dobrovolně“ způsobovala sama zpěvačka.

Zpěvačka Petra Janů zažila v nedávné době nelehké období. Opuchla totiž v obličeji, načež si o sobě přečetla spoustu nehezkých věcí. Někteří lidé jí například vzkazovali, že si plastickými operacemi nenávratně zničila obličej.

Posměváčkům Petra vzkazovala, že se jejich spekulace nezakládají na pravdě, a snažila se dlouho přijít na to, o jaký zdravotní problém v jejím případě jde. Jak prozradila serveru eXtra.cz, nakonec na vše přišla díky své kamarádce, předtím ale stihla oběhat několik doktorů, kteří si vůbec nevěděli rady.

„Honili mě od čerta k ďáblu a nic,“ vzpomíná populární zpěvačka. „Dermatoložka mě poslala ke kožní, pak mi udělali rozbor krve, vlastně všeho možného, ale na nic nepřišli,“ popisuje. Jediným výsledkem bylo zjištění, že je známá umělkyně alergická na kalafunu, která se používá například na struny houslí.

„Byla jsem vyděšená, nevěděla jsem, co se děje. Každou chvíli se mi otok stěhoval jinam,“ líčí Petra, jejíž problémy začaly loni v srpnu. „Jenže protože jsem nevěděla, co je toho příčinou, každé tři týdny jsem je přikrmovala, když jsem šla pokaždé znovu na barvu,“ poukazuje na viníka svých potíží.

Ukázalo se totiž, že nepříjemnou reakci jejího těla způsobuje barva na vlasy. „Přišla kamarádka Ivanka, která je lékařka se specializací ušní, krční nosní, a skoro v chůzi na letišti mi hned diagnostikovala, v čem je problém,“ vysvětluje Petra Janů, která si v tu chvíli strašně oddychla.

„Sama má na něco alergii, takže měla i na naší dovolené s sebou léky. Nasadila mi je a jako zázrakem mě za deset dní dala dohromady,“ říká zpěvačka, která své kamarádce nepřestane být vděčná. „Navíc kdo může říct, že jezdí na dovolenou se soukromým doktorem?“ ptá se na závěr.

Témata: Petra Janů