Hana Krampolová promluvila! Přiznala, proč skončila v nemocnici!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. dubna 2019 9:39

Pod slovem kolaps se v případě Hany Krampolové skrývá něco docela jiného. Manželka baviče Jiřího Krampola se rozhodla popsat, co skutečně předcházelo její hospitalizaci na JIPce. Svou roli tenkrát sehrál alkohol, ač podle manžela už tou dobou nepila.

Okolnosti údajného březnového kolapsu Hany Krampolové vyplouvají na povrch. Sama manželka známého baviče totiž připustila, že celá věc proběhla jinak. Údajně na ni někdo poslal záchranáře a pak se začaly dít věci.

„Pila jsem tu pivo, šla jim otevřít a oni po mně chtěli, abych jim dýchla. Nechápala jsem, co si to dovolují, když jsem byla doma. Nic jsem po jednom pivu samozřejmě nenadýchala,“ prozradila Krampolová pro eXtra.cz. „Říkali mi ale, že půjdu na vyšetření. Na Františku si mě pak nechali,“ pokračuje.

Tam byla nejdříve na jednotce intenzivní péče, ale po pouhých třech dnech ji převezli do nemocnice na Karlovo náměstí na psychiatrii. „V blázinci jsem mohla chodit i ven na procházky,“ svěřila se Hanka, kterou hájí i její manžel, známý bavič Jiří Krampol.

Ten tvrdí, že na psychiatrii rozhodně neskončila kvůli tomu, že by byla na hlavu. „Mají tam odvykací oddělení pro lidi se závislostmi,“ vysvětluje Krampol s tím, že lékaři tam jeho ženě určili diagnózu. Řekli jí, že musí začít pravidelně jíst, omezit kouření a nepít, což už podle jeho slov několik měsíců nedělá.

„S kouřením mě ale furt štve. Má tendenci kouřit pořád víc,“ přiznává Krampol. Jeho žena to chce zvolna řešit tím, že si objednala elektronické cigarety. „Jsem na to zvědavá, protože někteří se stejně poté vraceli k cigaretám. Ale musím to zkusit, protože toho kouření je vážně moc,“ připouští Hana.

Manželka populárního baviče však odmítá přehnané spekulace, že vykouří sto cigaret denně. Sama ale uvedla, že tři krabičky za den občas zvládne. Jinak se o sebe prý stará. „Jsem po proměně, budu chodit k holiči a na výživu pleti, čeká mě manikúra a pedikúra a hlavně se těším v květnu k moři s Davidem Novotným a jeho krasavci z Muže roku, “ uzavírá debatu.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol