Tohle nečti, Agáto! Jakub Prachař na rovinu o své ženě, svatbě i rozvodu!

Agáta Prachařová s Jakubem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. dubna 2019 16:47 | Aktualizováno: 6. dubna 2019 3:13

Po šesti letech manželství nastal čas na malou rekapitulaci, řekl si Jakub Prachař a zavzpomínal na obě svatby s Agátou. Promluvil i o jejich seznámení, přičemž o sobě prohlásil zajímavou věc. Agátu by měl možná někdo upozornit, aby tato manželova slova nečetla.

Letos v dubnu už uplyne šest let, co si řekli ano děti slavných rodičů Agáta Hanychová a Jakub Prachař. Znali se už od dětství, ale jiskra mezi nimi přeskočila až o pěknou řádku let později. Jak teď Jakub přiznal v rozhovoru pro časopis Téma, nebyla to ani moc velká romantika. Když byl totiž sám, nahodil udici mezi starými známými.

„V podstatě jsem byl takový sběratel mršin, když už nevíte kudy kam, obvoláte staré známé,“ použil Prachař vcelku drsné přirovnání. „Ne, dělám si srandu, ale je pravda, že to mezi námi bylo o kus jednodušší, než kdybych musel úplně od začátku,“ říká už s vážnějším výrazem na tváři.

Když se 20. dubna 2013 vzali, zklamali tím své blízké, jelikož šlo o spontánní svatbu, které se rodinní příslušníci vesměs nezúčastnili. „Poprvé to bylo narychlo, taková punkerská svatba. V šest ráno jsme si to řekli a v sedm jsme se brali,“ vzpomíná všestranně nadaný umělec.

Jelikož to manželé Prachařovi vzali hopem, nestihli se ani domluvit na předmanželské smlouvě. Tenkrát v sobotu na to prý nebyl čas. „Ale já toho naštěstí moc neměl, takže kdo na tom možná mohl tratit, je moje žena,“ konstatuje Jakub, který už se s tím smířil. „Už se nedá nic dělat. Já jí to říkal, že jsme to měli udělat, hlavně kvůli ní,“ dodává.

Před druhou svatbou, pořádanou pro rodinné příslušníky, kteří byli zklamaní z toho, že je prvně Agáta s Jakubem vynechali, už bylo na smlouvu pozdě. Prachař si jí evidentně ani moc nepřál, jinak by netvrdil, že se těšil na to, až všechno skončí.

 „Já byl jak v Jiříkově vidění, jako by se mě to netýkalo, taková podivnost. Všichni se na sebe usmívají, většina lidí je v křeči, hlavně příbuzní, takže jsem se nemohl dočkat, až skončí obřad, konečně se ožeru a přijde uvolnění,“ popisuje. „A druhý den jsem litoval, že jsem si to víc neužil. Že to vlastně bylo pěkný,“ uzavřel toto téma.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová