Eva Holubová je nemocná! Srazilo mě to na kolena, přiznává

Eva Holubová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. dubna 2019 13:23

Herečka Eva Holubová oznámila, že je nemocná! Kvůli zdravotním problémům musela dokonce odříct práci!

Herečka Eva holubová se svěřila s tím, že je nemocná. Bacily ji skolily po návratu z několikadenní cesty do Londýna. „Včera jsem odehrála představení ve Františkových Lázních a už cestou domů mne srazila na kolena chřipka, s níž se musím teď několik dnů rázně poprat,“ přiznala herečka před třemi dny.

Fanoušky zároveň poprosila o nějaké rady, jak se z toho rychle vyhrabat. „Vím, ze dobrá mysl! Piju čaj po litrech, trnkový a březový sirup polykám po lžičkách, nechám si koupit kysané zeli a citrony,“ popsala, jak s chřipkou prozatím bojuje.

Jak se ale zdá, ani to všechno nepomohlo! „Je mi tedy o hodně hůř než odpoledne a o něco hůř než ráno, chřipka je opravdu dobrej terapeut na výchovu k trpělivosti,“ posteskla si Eva Holubová.

Kvůli nemoci tak nakonec dokonce musela odříct práci! „Moc se omlouvám všem divákům, kteří se chystají zítra na “Líbánky” v Českým Krumlově. Ani nevíte, jak jsem se těšila. Doktor říkal, že nejméně tři dny to chce ležet. Tak ležím. A koukám na filmy nebo spím,“ omlouvala se fanouškům herečka, která spolu s Bobem Kleplem vystupuje v divadelní hře Líbánky na Jadranu. 

Témata: Eva Holubová