Fake news! Karel Gott se opět vysmál spekulacím o jeho zdraví!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. dubna 2019 12:24

Legendární zpěvák Karel Gott se toho o sobě poslední dobou dočte opravdu hodně. Včera kupříkladu zjistil, že mu hrozí operace kyčle. Jeho mluvčí teď vše uvedla na pravou míru, žádný zákrok se prý neplánuje. Opravdu tomu můžeme věřit?

Podle včerejších informací Blesku měla mnohonásobnému Zlatému slavíkovi hrozit operace kyčle kvůli přetrvávajícím problémům s pohybovým ústrojím, které měly zapříčinit to, že během nedávného koncertu v Brně seděl. Důvěrný zdroj však tvrdil, že si Gott uvědomuje, jak velkým zásahem do jeho oslabeného těla by endoprotéza byla.

Před případnou operací ho varoval i oslovený imunolog, který tvrdil, že pacient s velmi oslabenou imunitou by takový zákrok vůbec neměl podstupovat, protože by tím riskoval svůj život. Vypadalo to tedy, že na dlouhá léta odkládanou operaci nedojde. To dnes potvrdil i zpěvákův management, ovšem v trochu jiném duchu.

„K žádnému zákroku u pana Gotta nedošlo a ani se žádný neplánuje,“ řekla serveru eXtra.cz mluvčí Karla Gotta Aneta Stolzová. Článek Blesku vzápětí označila za nepravdivý. Podle jiných informací se však legendární zpěvák v dohledné době chystá alespoň do lázní, kde by měl na procedurách strávit až měsíc.

Mluvčí Stolzová má v posledních týdnech s vyvracením nejrůznějších spekulací kolem Gottovy osoby vůbec hodně práce. Nedávno se třeba mluvilo o tom, že odřekl natáčení filmu Plavčík režiséra Tomáše Magnuska, na které měl původně kývnout. Obě strany však daly následně najevo, že se vše odehrálo jinak, oba pánové se prý nikdy na ničem nedohodli.

Na nejotřesnější spekulaci, nebo spíš fámu, zareagoval počátkem února sám Gott. Tehdy jej uživatelé sociálních sítí už pohřbívali, Zlatý slavík jim ale poslal jasný vzkaz. „Rád bych se podíval do tváře té osobě, která mě dnes pohřbila zaživa. Snad se u toho aspoň dobře pobavila. Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: fajn se mám,“ napsal.

Přesto se Gott nadále drží spíše v ústraní a jen se snaží dostát svým doposud potvrzeným závazkům, ke kterým patří podle webu zpěváka už jen červencový koncert na festivalu Benátská! ve Vesci u Liberce. Další nabídky podle dostupných informací management nepřijímá.

Témata: Karel Gott