Jiří Krampol má manželku Hanu konečně doma! Dokáže splnit slib, který mu dala?

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. dubna 2019 8:49

Už téměř týden se oblíbený herec Jiří Krampol stará o svou manželku Hanu, kterou lékaři konečně propustili do domácího léčení. Sám si řekl, že dá svou ženu do pořádku, dokáže však ona splnit slib, který mu dala? Už na tom prý pracuje!

Populární bavič Jiří Krampol má v posledních dnech starostí nad hlavu. V minulém týdnu alespoň lékaři konečně propustili jeho ženu Hanku z nemocnice a tak se o ní herec doma stará. Jak se jí daří? „Haničce se vede dobře. Začala konečně baštit. Pochopila, že to zesláblý organismus potřebuje,“ řekl deníku Aha! Krampol.

Manželčiny zdravotní potíže ho dokonce donutily oprášit sporák a po letech zase začít vařit. „Já vařím strašně rád,“ nechal se slyšet a vzápětí vysvětlil proč. „Učil jsem se to od tety, která vyvařovala baronovi na zámku Klecany,“ prozradil něco z rodinné kroniky.

Ač jeho ženu propustili do domácího léčení už v úterý, k plotně se známý bavič dostal až o víkendu, protože dřív to prý nešlo. „V pátek jsem měl představení v Divadle Semafor a do té doby jsem musel zkoušet,“ vysvětlil Jirka, který v sobotu připravil manželce Hance chutný smažený květák, který má jeho žena tak ráda.

„Takže já na starý kolena pořád smažím a matlám domácí tatarku,“ popsal vtipně Krampol. Celé to ale dělá s vidinou lepších zítřků. „Hanka mi za to slíbila, že z ní bude zase kočka! Taková, do jaké jsem se kdysi zamiloval...“ svěřil se.

Manželka Hana, která byla opodál, jen přitakávala. „Vždyť jo. Už jsem objednaná ke kadeřníkovi, starám se o pleť. Ještě to kouření, kdyby mi nechutnalo...“ ozvala se. Podle některých informací vykouřila Krampolova žena před kolapsem i několik krabiček denně, teď se však snaží přestat.

„Kouřit nesmí, ale doktoři říkali, že stačí, když ubere. Že by to mohl být pro její organismus obrovský šok, hned s tím seknout, když je zvyklá na nikotin,“ pokračuje Krampol. „Vozím ji i na vzduch. Včera jsme byli na výletě, předevčírem zase u známých za Prahou. Já tu moji Haničku dám do pucu,“ dodal na závěr.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová