Milan Šteindler má obavy! Svatba ještě nebyla a už mluví o rozvodu!

Milan Šteindler

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. dubna 2019 12:25 | Aktualizováno: 1. dubna 2019 19:45

Populární herec Divadla Sklep Milan Šteindler se bude po šedesátce podruhé ženit, přestože z vlastní zkušenosti ví, že svatba je první krok k rozvodu. Do svých dubnových 62. narozenin to pravděpodobně nestihne, každopádně praštit do toho hodlá ještě letos.

Herec Milan Šteindler je známý především jako člen souboru Divadla Sklep, teď se však objevuje i v inscenaci Divadla Na Jezerce, kde hraje sexuálně závislého muže, který podvádí svou družku. Sám přitom přiznává, že jde o roli ne nepodobnou jeho reálné životní zkušenosti. „V mé roli je pár věcí z mého života,“ prozradil Blesku.

Co měl přesně na mysli? „Je to o nevěře a o tom, jak se jí zbavit. A já už se za svůj život zbavil spousty neřestí a v určité fázi života jsem se dokázal zbavit i nevěry,“ říká herec, který má za sebou nepěkný rozvod s bývalou ženou Janou. „Důležitý je, koho v životě potkáte, jestli máte kliku, nebo ne. Já ji nyní mám, proto to jde,“ dodal.

Poukazoval tak na fakt, že si našel novou přítelkyni Kateřinu, která je o poznání mladší. Oba partneři už dokonce chystají svatbu. „Teď se řeší technické problémy, protože tak jako všude, i na úřadě nebo na církvi panuje byrokracie. Takže teprve teď domlouváme termín,“ vysvětluje Šteindler.

Populární „sklepák“ připouští, že kvůli tomu dojde k menšímu posunutí termínu svatby. „Původně jsme ho měli vymyšlený, ale teď se z těchto důvodů musí změnit. Ale mělo by to být nejpozději tento rok,“ doufá oblíbený herec a režisér.

Druhá svatba v něm už dopředu vyvolává smíšené pocity. „Budu se ženit podruhé, takže už vím, že svatba může být první krok k rozvodu. Takže já už se nebojím,“ zavtipkoval Šteindler, jak má ostatně ve zvyku. „Já už mám něco za sebou. Ale nevěsta se vdává poprvé, ta ať je nervózní,“ vzkázal Kateřině přes média.

Témata: Milan Šteindler