Bolesti hvězdy Ulice: Léčbu za půl milionu si nemůže dovolit!

Jaroslava Obermaierová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. března 2019 10:58 | Aktualizováno: 28. března 2019 12:38

Herečka Jaroslava Obermaierová už je sice v důchodovém věku, přesto ale dál pracuje naplno! Jenže v poslední době ji hodně trápily velmi nepříjemné zdravotní problémy! Na jejich léčbu potřebuje půl milionu, tolik peněz ale nemá!

Obermaierová si zahrála v desítkách filmů a seriálů. Proslavila se třeba díky seriálu 30 případů majora Zemana ztvárnila Blanku, druhou manželku majora Zemana. Dnes se s ní diváci denně setkávají v oblíbeném seriálu Ulice. Jenže věk se na ní postupně podepisuje!

Nejprve si zlomila kotník a tak se jí dlouho hodně špatně chodilo. A když se konečně zbavila bolesti v noze, objevily se problémy s páteří! „Takové bolesti bych nikomu nepřála. Navíc mi to nějak tlačí na střeva a nemůžu jíst. Zhubla jsem patnáct kilo,“ prozradila herečka.

Lékaři sice přišli na to, co její bolesti způsobuje, konec trápení to ale nebyl – spíše naopak!Herečce doporučili léčbu, která ale byla hodně drahá. „Prý to vycházelo na čtvrt milionu a já potřebovala aspoň dvě série injekcí. To je půl milionu. Na to nemám,“ vysvětlovala herečka pro Aha.

Háček byl v tom, že jí léčbu nechtěla proplatit pojišťovna a sama by ji zaplatit nedokázala! A tak se zdálo, že jedinou léčbu, která by mohla pomoci, herečka nedostane. „Přitom lékaři říkali, že je to jediné možné řešení, musím to dostávat dva roky,“ vzpomíná herečka, která si začínala zoufat!

Zlom ovšem přišel letos v březnu se začalo blýskat na lepší časy. „Přišel mi dopis od zdravotní pojišťovny, že mi léčbu schvalují,“ raduje se Obermaierová. Injekce jí teď píchá syn Jarda (38), který pracoval na několika místech jako pomocná zdravotní síla. „Ohromně mě to zvedlo i psychicky,“ dodala drbna „Nyklová“.

Témata: Jaroslava Obermaierová seriál Ulice