EXKLUZIVNĚ: Tragédie v rodině Dana Nekonečného (†52)! Sousedé zpěváka promluvili!

Daniel Nekonečný 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. března 2019 11:27

Smrt zpěváka, šoumena a " krále rozkoše" Dana Nekonečného šokovala nejen jeho kolegy, ale i ty, kteří Dana znali jako malého chlapce! Jeho sousedé z Boskovic pro stars24.cz zavzpomínali nejen na Dana, ale i na jeho rodinu!

V dobrém na Dana Nekonečného vzpomínají v Boskovicích, kde se narodil a vyrůstal. „Bylo to takový šoumen, odmalička hrál divadlo,“ vzpomíná na Daniela Konečného, jak znělo jeho rodné jméno, jedna z jeho bývalých sousedek. „Bylo to takové veselé dítě, rád všechny bavil,“ uvedla pro stars24.cz.

Jeho smrt ji nepříjemně zaskočila. „Byl o něco starší než já. Pamatuju si ho jako blonďatého chlapečka, takového andílka. Chodil do stejné školy jako já,“ popisuje dál žena, která zpěváka znala jako malého. „Mám na něj velmi pozitivní vzpomínky, na zahradě měli takový malý kolotoč a my jsme si k nim s dalšími kamarády chodili hrát. Aspoň tak si ho pamatuju já,“ dodává.

Další ze sousedů dodává, že Dana Nekonečného v Boskovicích potkal naposledy zhruba před pěti lety. „Tehdy přijel na pohřeb maminky. Měl na sobě takový veliký klobouk,“ prozradil nám.

„Jeho tatínek umřel už dřív. A přišel i o nejstaršího bratra, který se zabil při autonehodě. To byla tenkrát tragédie, myslím, že mu nebylo ani dvacet let,“ popisuje pro stars24.cz tragédii v rodině Nekonečného další z obyvatel Boskovic. Dodal, že nakonec z celé rodiny zbyla jen Danova mladší sestra Lenka, která ale už ve zmíněném domě delší dobu nežije.

Tělo zpěváka bylo objeveno v úterý dopoledne v pražských Řeporyjích, kde Dan žil. Příčina smrti zatím ale není známá, jasno bude až po pitvě. Expřítelkyně Dana Nekonečného Zuzana Kardová pro Blesk naznačila, že by důvodem mohly být zdravotní problémy. Daniel totiž trpěl epileptickými záchvaty, na které ale nebral léky. Místo adekvátní léčby prý dával přednost alkoholu, což se mu mohlo stát osudným. Spekulace o tom, že by na vině mohly být drogy, ale odmítla. 

Poslední rozloučení se bude konat v Praze, pak se ale zpěvák vrátí do rodného města. „Zatím jsme si řekli, že to bude v Motole a po obřadu Dana odvezeme do Boskovic a uložíme do rodinné hrobky,“ konstatuje Kardová, která se na přípravě smutečního obřadu podílí s Nekonečného sestrou.

Témata: Daniel Nekonečný Boskovice