Žilková v ohrožení života: Mám strach, šokuje!

Veronika Žilková u pásma Gazy 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. března 2019 9:28 | Aktualizováno: 28. března 2019 9:34

Veronika Žilková pendluje mezi Českou republikou a Izraelem, kde její manžel Martin Stropnický působí jako český velvyslanec. na vlastní kůži přitom pociťuje, jak je tato blízkovýchodní země nebezpečná!

Před týdnem se Žilková pochlubila fotkou z pásma Gazy. Na selfiečku, které pořídila, je vidět plot s ostnatým drátem. „Pásmo Gaza......strach,“ napsala sice stručně, ale velmi výmluvně ke své fotce.

To ale netušila, že brzy bude ještě hůř! Pár dní na to totiž došlo k útoku, právě z hranic palestinského pásma Gazy vylétla raketa, která zasáhla obytný dům a zranila sedm lidí! „Kromě kapek nám tady v Israaáeli z nebe padaj i rakety,“ napsala herečka.

A i když její vzkaz působí spíš ironicky a na konci byl doplněný smajlíkem, je jasné, že zpráva, že raketa zasáhla dům u tel Avivu, tedy města, kde Žilková se svým manželem Martinem Stropnickým žijí, je hodně děsivá!

Strach o herečku mají i čeští fanoušci! „Když slyším, že Izrael napadly rakety tak si vždy na Vás vzpomenu! Držte se všichni!“ vzkazuje do Izraele jedna z fanynek Veroniky Žilkové!

Témata: Veronika Žilková