Kolaps Hany Krampolové! Nové informace!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. března 2019 9:36 | Aktualizováno: 27. března 2019 10:55

Konec samoty pro baviče Jiřího Krampola! Lékaři včera propustili jeho ženu, kterou na začátku března skolil na nemocniční lůžko kolaps celého organismu, do domácího léčení. Populární herec ale dodává, že definitivně vyhráno ještě nemají.

Když Hanu Krampolovou počátkem tohoto měsíce postihl kolaps, mluvilo se dokonce o tom, že je v ohrožení života. Prvotní spekulace se nepotvrdily a po pouhých pár týdnech mohla manželka známého baviče a moderátora opustit nemocniční lůžko.

„Těším se, že si ji dneska konečně odvezu domů,“ řekl včera Krampol už s předstihem serveru Expres s tím, že se její stav natolik zlepšil, že lékaři svolili k jejímu propuštění do domácího léčení. Návrat domů se však nakonec ještě lehce zkomplikoval. „Měli ji pustit v poledne, ale měla podstoupit nějaká vyšetření, tak se to protáhlo,“ prozradil později.

Pro Aha! Krampol přiblížil, jak se její stav v posledních dnech lepšil. „Když jsem ji naposledy navštívil, chtěla borůvky a dala si ajran. Konečně zase něco jí,“ oddechl si populární herec, který se dříve nechal slyšet, že Hana před kolapsem prakticky vůbec nejedla, jen kouřila jednu cigaretu za druhou.

Cigáro si Hanka zapálila i při včerejším odchodu z nemocnice, manžel ji však předem varuje. „Je to přece jen zatím příliš krátký čas. Nemohla se úplně uzdravit. Nesmí se zase vrátit k tomu, aby jen kouřila,“ říká Krampol. „Hlavně že už Hanička mluví o obyčejných věcech, jako že půjde ke kadeřnici a na manikúru,“ svěřil se Krampol.

„Jsem moc rád, že už nejsem sám. Ale musím na ni dávat pozor,“ dodal na závěr známý bavič, který během posledního měsíce často obrážel různé společenské akce, aby zahnal samotu, která na něj čekala doma. Jak ale naznačil už dříve, propuštěním z nemocnice léčba Hanky nekončí. Nedávno připustil, že bude následně nutná ambulantní léčba.

Ke Krampolovým se tak možná brzy vrátí i věrná členka rodiny, yorkšírka Žaneta, kterou Jiří během Hančiny léčby svěřil do péče jedné z rodinných kamarádek. Sám se o ní totiž postarat nedokázal.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol