Ruce Třešničková ukázala, obličej nikoliv. Její přítel prozradil, jak na tom je!

Třešničková, Týnuš 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. března 2019 16:57

Poprvé po dlouhých měsících se influencerka Týnuš Třešničková ukázala na fotografii, z jejího těla však byla vidět jen část. Přiživila tak mnoho spekulací jejích fanoušků, kteří stále neví, kde všude má popáleniny. Její přítel Viktor Hájíček teď prozradil víc.

Instagramová hvězda Týnuš Třešničková v minulém týdnu poprvé ukázala popálené horní končetiny. Její přítel Viktor Hájíček teď pro eXtra.cz uvedl na pravou míru, proč to udělala. „Chtěla jim (lidem – pozn.red.) dát najevo, že léčba je dlouhá,“ řekl třiatřicetiletý muž, který je nadále jejím partnerem, ač se spekulovalo o opaku.

„Létám za ní stejně jako její rodina. Naposledy jsem tam byl o předminulém víkendu. Není pravda, že bychom se rozešli,“ brání se Hajíček. „Kdy tam znovu poletím? Velmi brzy. Vztahy na dálku moc nefungují, ale tohle je zcela jiný případ,“ dodal s tím, že tam bude létat i dál, protože na přesun do Česka to zatím opravdu nevypadá.

„Týnuš má speciální léčbu a v Turecku je pod dohledem odborníků, kteří mají specializaci na popáleniny. Přesun zpět do Česka bude tedy ještě chvíli trvat,“ vysvětlil přítel Třešničkové. „Poté, co se jí rány zahojí, dojde k plastickým zákrokům,“ pokračoval.

Hájíček se rozhodl vyvrátit i další spekulace, které se Třešničkové týkají. „Vlasy má svoje. Ještě nebyla u kadeřníka. Samozřejmě ta událost postihla i hlavu. Není pravda, že by Týnuš měla paruku,“ prozradil a odpověděl i na otázku, zdali má jeho přítelkyně i popálený obličej. „Ano, část obličeje je popálená. Proč ještě neukázala tvář? Prostě se na to necítí.“

Témata: Týnuš Třešničková