Trapas na Českých lvech! Herci se smíchy popadají za břicho!

Petr Vančura a Jan Cina

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. března 2019 16:36 | Aktualizováno: 25. března 2019 22:11

Herec Petr Vančura (33) si červený koberec na Českých lvech prohlédl hodně zblízka! Při odchodu mu totiž podklouzla noha a on spadl dolů! Nejen, že to zvládl bez újmy, ale dokonce si sám ze sebe teď dělá legraci!

Závěr sobotního večera nebyl pro přítele herce Jana Ciny právě nejpovedenější! Při odchodu mu podklouzla noha a on se doslova skutálel ze schodů potažených rudám kobercem! Za jeho reakci by se ale nemuseli stydět ani cvičení kaskadéři! Skutálel se tak šikovně, že se mu nic nestalo!

Dokonce si fotky z pádu vyvěsil na sociálních sítích! „Kingofzjuby Petr Vančura and his redcarpet STYLE. Skvělá reprezentace. A partnerská souhra. “DOPADLO” to dobře,“ žertuje Vančura.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#kingofzjuby @petr_vancura and his #redcarpet STYLE. Skvělá reprezentace @galardtailors. A partnerská souhra. . “DOPADLO” to dobře.

Příspěvek sdílený Petr Vančura (@petr_vancura), Bře 24, 2019 v 8:48 PDT

Svým pádem i následnou reakcí pobavil řadu svých kolegů! „Top!“ baví se herečka Andrea Kerestešová Růžičková. Herečka Markéta Stehlíková, který hraje v ulici Karlu, se přidala. „Já myslela, že sis udělal joke a je to schválně!!!“ směje se.

„Nejvíc!!!!“ napsala Petrovi herečka Petra Nesvačilová. „Když si na to vzpomenu, brečím smíchy! Jsi king of red carpet!“ souhlasí herečka Jana Plodková. „A ještě miluju, jak se Honzík lehce otáčí, co se to za nim děje,“ dodala.

To herečka Kristýna Janáčková má za to, že by si Vančura zasloužil taky nějakou cenu! „Tak dokonale zachycen tvůj pád a Honzíkuv výraz ala Co blbnes, woe...se jen tak nevidí..doufám,, jsi za to dostal Lva,“ vzkázala. „A Honzík jak si jde ladně. Ja to miluju,“ baví se Jenovéfa Boková, které si v sobotku jednoho Lva domů odnesla.

„Jo tohle jsou ty tvoje show! Tak tahle byla skvělá! Mám záchvat smíchu,“ přiznala Simona Babčáková. „Mohla si být poslední, s kým jsem v životě mluvil,“ vzkázal jí sám Vančura.

Témata: Petr Vančura Jan Cina Český lev Simona Babčáková Jana Plodková Jenovéfa Boková Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)