Vážně nemocný Václav Postránecký: Je na tom ZLE, ale točit chce!

Václav Postránecký

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. března 2019 9:44 | Aktualizováno: 25. března 2019 22:12

Ještě nedávno se spekulovalo o jeho návratu před kameru, bohužel se ale Václav Postránecký vrátil jinam. Opět totiž leží v nemocnici, kde válčí s blíže nespecifikovanou nemocí. Ovšem angažmá ve filmu 3Bobule se nevzdává, i kdyby mělo jít jen o epizodní roli.

Není to ani 14 dní, co se objevila zpráva, že se herec Václav Postránecký plánuje vrátit před kameru v připravovaném pokračování filmové série Bobule. Následovala ale informace, že si jeho zdravotní stav opět vyžádal hospitalizaci. „Co vám mám říct? Jsem opět v nemocnici,“ svěřil se Blesku před týdnem.

Natáčení filmu 3Bobule má začít na podzim, zbývá tedy ještě relativně dost času na to, aby se Postránecký dal dohromady. Před kamerou se sice objevit nehodlá, zaznít by však mohl alespoň jeho hlas. „Protože půjde o vzpomínku na dědečka a před kamerou mě nebude třeba, doufám, že mi nemoc dovolí alespoň namluvit něco do mikrofonu,“ řekl Blesku.

V úvodních dvou dílech Bobulí hrál Postránecký majitele vinohradu, scénář nového pokračování ještě není na světě. Zásadový herec trvá na tom, že si jej s dostatečným předstihem přečte, až pak se rozhoduje, zdali na nabídku kývne. „Scénář ještě není hotový. Musím si ho nejdřív přečíst. Třeba se mi taky nebude líbit a nebude z toho nic,“ vysvětluje.

Vzhledem k podzimnímu termínu natáčení by mohl u herce zavládnout lehký optimismus, přesto si netroufá odhadnout, jak dlouho ještě bude na lůžku. „Oni tady vědí všechno, mně ale nic neřeknou,“ prozradil. „Já poznám, že je to se mnou lepší, až když dostanu chuť na víno. Víno mi lékaři nezakázali, ale já na něj nějak ztratil chuť,“ dodal.

Naději, že si ještě nějakou tu deci červeného nebo bílého dá, ale neztrácí. „Kdo ví, třeba se to všechno ještě změní a chuť se zase dostaví. Jak říkám, vše, co se týká mne, se uvidí. Netroufám si v něco ani doufat,“ uzavírá Postránecký.

Témata: Václav Postránecký