To musíte vidět: Známá česká politička se svlékla! V Praze se koupala "na Evu"!

Kateřina Jacques /LES/ 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. března 2019 12:51 | Aktualizováno: 24. března 2019 19:14

Když se řekne politička, většina lidí si vybaví dámu s seriózním kostýmku. Existují ale i výjimky – a jednou z nich je bývalá poslankyně Zelených Kateřina Bursíková Jacques! Podívejte se, jaké odvážné fotky se objevily na sociálních sítích!

Kateřina Bursíková Jacques si pořádně užila Den vody, který připadá na 22. března! „Psychologie člověka už je taková, že si hodnotu čehokoliv uvědomíme nejvíc až ve chvíli, kdy to ztrácíme. Když jsem byla dítě, žila jsem s pocitem, že je voda něco zcela samozřejmého,“ svěřila se politička, která při té příležitosti vyrazila plavat „na Evu“.

„Dneska už víme, že vodu ztrácíme a zažíváme sucha, která jsme do té doby nepoznali. Nedostatek vody souvisí s klimatickou změnou i závislosti na fosilních palivech. Tam je jedna z příčin problému, který je třeba řešit. Šetřme pitnou vodou a nahraďme ji užitkovou všude, kde to lze. To je úkol pro každého z nás. Pojďme si vody vážit, pojďme ji chránit a šetřeme s ní!“ burcuje Jacques, která se rozhodně nestydí ukázat své tělo!

Fotky z neobvyklého koupání na pražské Stromovce se objevily nejen na jejím profilu, ale i na profilu Štěpána Rusňáka, ředitele pražské lodní společnosti Prezidentské plavby!

Témata: Kateřina Jacques