Porotce show Masterchef skončil v nemocnici! Otrava jídlem?

Radek Kašpárek s kolegou. 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. března 2019 14:15

Vedle Zdeňka Pohlreicha patří k nejvýraznějším tvářím televizního vaření, teď ale může Radek Kašpárek z obrazovky zmizet. Porotce soutěže Masterchef totiž postihly bolesti břicha. Otrávil ho snad výtvor některého ze soutěžících?

Český kuchař Radek Kašpárek, který se může pyšnit slavnou michelinskou hvězdu, včera skončil v pražské Fakultní nemocnici Královské vinohrady. Odvezla ho tam dokonce záchranná služba, kterou mu musela zavolat jeho přítelkyně Andrea.

Na vině byly ukrutné bolesti břicha, nikdo ze soutěžících kulinářské show Masterchef, kde Kašpárek dělá porotce, ho však nejspíš neotrávil. Bolesti se totiž zničehonic objevily kolem včerejšího poledne.

Čekárna vinohradské ambulance ale praskala ve švech, a tak si známý kuchař protrpěl další hodiny čekáním na vyšetření. Pak navíc měli lékaři problém stanovit diagnózu. „Nevíme, co panu Kašpárkovi přesně je a co způsobuje bolesti břicha. Stále čeká na vyšetření,“ řekl Blesku neznámý zdroj.

Za další dvě hodiny už mělo být jasněji. „Dělaly se mu odběry, sono a rentgen břicha, výsledky ale stále nejsou pohromadě,“ prozradil nejmenovaný zdroj Blesku. Nakonec ale všechno dobře dopadlo.

„Radkovi se přitížilo, a tak navštívil doktora. O nic vážného však nešlo,“ uvedla později Kašpárkova partnerka Andrea, která o něj měla velké obavy. Lékaři však rozhodli, že bude dostačovat ambulantní léčba. Bolesti břicha však představují problém pro jeho restauraci Field i televizní soutěž Masterchef.

Témata: MasterChef Radek Kašpárek