Martin Zounar ukázal svou Kačenku! Spojil je společný koníček!

Martin Zounar a psycholožka Kateřina. 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. března 2019 9:40

Populární herec Martin Zounar, který září v seriálu Ordinace v růžové zahradě, se dočkal. Po letech má opět přítelkyni. Jmenuje se Kačenka a spojila je společná vášeň. Každý má totiž doma svého čtyřnohého miláčka.

Poslední roky si v posteli užíval maximálně společnosti německé dogy Limpy, teď má herec Martin Zounar po svém boku konečně další ženu. A právě záliba ve psech v tom hrála velkou roli. „Spojila nás jedna společná vášeň, a to jsou velcí psi. Ona má italské plemeno cane corso a já mám německou dogu,“ prozradil deníku Aha!.

Svou novou přítelkyni už předtím představil na Instagramu. „Moje Kačenka,“ napsal ke snímku, na němž se k sobě oba zamilovaně tulí. Podle dostupných informací je Kateřina psycholožkou, která se zabývá poradenstvím v kritických životních momentech. A těch si Zounar za poslední roky prožil dost.

Populární herec už 15 let střídavě bojuje s alkoholovou závislostí, na které se podepsalo velké psychické i fyzické vypětí nejen v souvislosti s hereckým povoláním. Loni v lednu skončil Zounar dokonce v léčebně, od té doby se ale drží na uzdě. Roli v tom dozajista hrají i psychologické rady Kateřiny.

„Je to moc hezký a příjemný,“ svěřil se Zounar se svými pocity z nového vztahu. Zatímco předtím mu to s kolegyněmi z branže nevyšlo, s Kačenkou jsou spolu údajně už skoro půl roku a vypadají opravdu šťastně.

Snad to tentokrát opravdu klapne, protože oblíbený herec z Ordinace v růžové zahradě poslední dobou neměl dlouhodobější partnerku. Od chvíle, co se mu rozpadl vztah s producentkou Simonou Brdičkovou, s níž má devítiletou dceru Claudii, se mu to nepovedlo.

Témata: Martin Zounar