Jen pro silné povahy: Týnuš Třešničková ukázala popálené ruce!

Třešničková, Týnuš 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. března 2019 18:53 | Aktualizováno: 23. března 2019 7:22

Dlouho neměla odvahu publikovat fotografie svých popálenin, teď youtuberka Týnuš Třešničková konečně změnila názor. Po šesti měsících v nemocnici v tureckém Istanbulu poprvé ukázala své ruce.

Youtuberka Týnuš Třešničková včera poděkovala v příspěvku na Instagramu fyzioterapeutce a poprvé ukázala současný stav popálenin na rukou. Sdílela totiž fotografii, na které je zachycena společně s lékaři, sestřičkami a fyzioterapeuty, se kterými tráví v istanbulské nemocnici už celý půlrok.

„Holky, které jsou mi už šest měsíců obrovskou oporou. Obdivuji jejich ochotu a pozitivní energii v každé situaci. I když jsem někdy protivná, vždycky se mi snaží pomoci a zlepšit mi náladu,“ představila zdravotnický tým svým followerům.

„Po pravé ruce je má fyzioterapeutka Irem, která se mnou tráví téměř každý den několik hodin. To díky ní jsem mobilní a můžu se téměř bez problémů hýbat. Byla tu pro mě od doby, kdy jsem pořádně neohnula některé prsty, nebo v žádném případě nezvedla ruce nad hlavu,“ děkovala oblíbená influencerka.

 „No a mrkejte na druhou fotku,“ pokračovala. Právě na ní se objevily její popálené horní končetiny. „Původně jsem si ji chtěla nechat pro sebe, ale co, takhle teď prostě vypadají moje ruce. Život mi často hází klacky pod nohy a já se ani tentokrát nevzdávám,“ dodala Třešničková.

Víru jí dodává spousta věcí. „Jsem v péči skvělých doktorů, se kterými pracujeme na zahojení veškerých ran, abych se v co nejlepším stavu mohla vrátit domů. Je náročné, být tak dlouho daleko od svých blízkých, ale aspoň tu mám takovou moji druhou rodinku,“ svěřila se.

Třešničková se stala jednou z obětí ohnivé show v luxusní restauraci Nusr-et v Istanbulu, utrpěla přitom popáleniny druhého stupně na pětatřiceti procentech těla včetně obličeje, krku a rukou. Její přítel Viktor Hájíček, se kterým do turecké metropole vyrazila, měl popáleniny na patnácti procentech těla.

Témata: Týnuš Třešničková