Eva Pilarová odkládá comeback! Co se přihodilo?

Pilarová, Eva 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. března 2019 17:29

Legendární Eva Pilarová se chce po zdravotních problémech opět dostat do pracovního zápřahu. Natáčí film k blížícím se osmdesátinám, plánovala i první vystoupení. Z návratu na pódium ale sešlo. Jsou za tím snad další zdravotní patálie?

Zpěvačka Eva Pilarová se chtěla ještě před osmdesátkou vrátit na jeviště a podařit se jí to mělo právě dnes, kdy měla mít první vystoupení od kolapsu koncem minulého roku. Sen se jí ale prozatím nesplní, očekávaný comeback se odkládá.

Tentokrát ale nejsou na vině její zdravotní potíže, který ji pronásledují od loňského léta. Tehdy upadla ve svém bytě a zlomila si levou stehenní kost a levé rameno, což si vyžádalo dvě operace ve vojenské nemocnici. Rameno se navíc špatně hojilo, a tak Eva musela podstoupit jeho druhou operaci.

Po tříměsíční rehabilitaci se úspěšně vrátila na pódia, když na státní svátek 28. října vystoupila na Staroměstském náměstí při příležitosti oslav 100 let republiky. Následovala i další vystoupení, avšak 7. prosince se jí během koncertu v Hlučíně udělalo špatně a sanitka ji odvezla do nemocnice.

Symbolicky v první jarní den se chtěla Pilarová vrátit na pódium, ovšem její vystoupení v sále Na Marjánce v pražském Břevnově zhatily technické potíže. Spolu s Terezou Kostkovou tam měla být hostem Aleše Cibulky v jeho pořadu Sejdeme se s Cibulkou. Ten se přesouvá na jiný termín.

„Pořad je přeložený na jedenadvacátý listopad,“ přiznala Eva, která se doma začíná nudit. „Potřebuju se na něco těšit. Mít něco před sebou,“ svěřila se zpěvačka. Potěšil ji aspoň kolega Aleš Brichta s otázkou, zdali Eva vystoupí na jeho oslavě šedesátých narozenin. Navíc dokončuje film ke svým srpnovým osmdesátinám.

Témata: Eva Pilarová