Konec hry na kanadskou rodinu? Vondráčková zareagovala na provokativní slova Plekance!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. března 2019 14:58 | Aktualizováno: 23. března 2019 13:44

Soud v Kanadě rozhodl o osudu dětí Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance. Verdikt oba manželé, kteří svádí tvrdou rozvodovou bitvu, považují za své vítězství. A prostřednictvím sociálních sítí do sebe pořádně rýpou!

Vondráčková svým fanouškům odpovídala přímo z Kanady na jejich otázky prostřednictvím YouTube. „Už se na vás těším v Čechách. Ještě tady máme možnost dokončit školní rok, což byl můj sen, který se splnil, takže jsem šťastná za kluky,“ přiznala zpěvačka.

Ocenila také to, že fanoušci diskutují i ní na sociálních sítích a že mají zájem o její písně a videa. „Děkuju za vaši obrovskou a lidskou podporu ve všem a musím se vám přiznat, že jsem teď nesmírně šťastná. A vděčná. O prázdninách se na vás těším!“ vzkázala prostřednictvím sociálních sítí do Česka Vondráčková.

Její slova přichází jen několik hodin poté, co vzkaz svým příznivcům poslal i její manžel Tomáš Plekanec. „U soudu v Kanadě se podařilo vyhrát a moji synové se vrátí do Česka,“ hlásil svým fanouškům.

Rýpnul si také do Vondráčkové, když napsal: „Ještě na podzim to totiž vypadalo, že pokud chci vidět vlastní syny, budu se muset stěhovat do zámoří. Soud rozhodl a hra na kanadskou rodinu skončila.“

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková