Je to venku! Ewa Farna prozradila, kdy porodí!

Ewa Farna čeká chlapečka! 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. března 2019 13:29

Zpěvačka Ewa Farna těhotenství dlouho úspěšně tajila, jakmile o něm ale poprvé informovala, mluví o všem naprosto otevřeně. S manželem Martinem Chobotem už prozradili pohlaví miminka, teď Eva řekla i to, kdy má prvorozeného syna porodit.

Neuplynul ještě ani měsíc od chvíle, co zpěvačka Ewa Farna prostřednictvím dojemného videoklipu oznámila, že je těhotná. Fakt, že je v jiném stavu, se jí dařilo dlouho tajit, a tak se předpokládá, že termín porodu už je prakticky za rohem. Teď sama Ewa na Instagramu prozradila, jak se věci mají.

Udělala tak při příležitosti nevídaného úspěchu, dosáhla totiž na novou metu v počtu followerů na této sociální síti. „390 000 fanoušků na Instagramu. Když bude 500 000, tak porodím,“ slíbila Farna. Pravděpodobně to však stihne dřív, čímž si je jistá i většina fanoušků, kteří pod příspěvkem zanechali komentář.

Ewa se svým manželem Martinem Chobotem, který je členem její kapely, už dokonce prozradili pohlaví miminka. „Abych předešla alespoň nějaké vlně domněnek… čekáme syna (teda pokud tam není nějaká šprýmařka po mámě a nepohrává si s pupeční šňůrou),“ uvedla nedávno.

Tehdy zároveň fanouškům poděkovala za gratulace. „Jsem šťastná, že jsme si to vědomí pár měsíců mohli užít sami s nejbližšími a oznámit Vám to, jak se na zpěvačku sluší, písničkou. A jsme nadšení, že se Vám tak líbí! Navíc, já mám tak ráda překvapení,“ nechala se tehdy zpěvačka slyšet.

Zatím ale Ewa Farna zvládá nadále vystupovat a věnovat se dalším pracovním povinnostem. Nedávno se třeba objevila na předávání hudebních Cen Anděl, kde měla tu čest předat jednu ze sošek spolu s písničkářem Davidem Stypkou, s nímž nazpívala duet Dobré ráno, milá.

Témata: Ewa Farna