Jan Kraus s Chýlkovou deset let tajili svatbu!

Jan Kraus s Ivanou Chýlkovou

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. března 2019 11:30

Herci Jan Kraus a Ivana Chýlková roky působili jako „volnomyšlenkáři“, kteří na svůj vztah nepotřebují žádný papír. Pravda je ale tentokrát úplně jinde. Pragmatický moderátor totiž zjistil, že za určitých okolností požívají jako manželé jisté výhody. Proto se nakonec vzali.

Jan Kraus a Ivana Chýlková jsou manželé? Podle týdeníku Sedmička to Kraus přiznal ve své talk show, herci se prý vzali z čistě pragmatických důvodů. „Manželství má smysl jenom kvůli majetku. Je to právní institut,“ začal populární moderátor s vysvětlováním, proč se k tomuto kroku rozhodli.

„Na druhou stranu, když jsem to prostudoval, ono to není tak jednoduché,“ pokračoval Kraus, kterému evidentně záleží na tom, aby po něm Chýlková, pokud by se mu něco přihodilo, dědila. „Musí se prokazovat, že jste spolu žili,“ popisuje herec možné komplikace dědického řízení, kdyby se nestali manželi.

„Já jsem k tomu měl mnoho let takový jednoznačný přístup – na co? Ivanka ještě víc než já. A pak mi několik odborníků řeklo, že to není tak úplně jednoduchý,“ vysvětluje Kraus. Ještě víc však šokoval informací, že ke svatbě nedošlo nedávno, ale už před deseti lety. Letos tedy oblíbený pár čeká výročí.

Nedávno se přitom spekulovalo, že Kraus má mladou milenku. „Objevila se o mě nějaká informace, že mám mladou milenku, že jsem skoro na vyhození z domu, že jsme se s Ivankou úplně rozvrátili - teda já jsem to rozvrátil,“ shrnul tehdy Kraus, co vše se o něm tenkrát v médiích psalo.

Zmínil i to, že ještě předtím se objevily články, že mají s manželkou oddělené ložnice. „My to vždycky s pobavením čteme, co o nás všechno vědí, z čehož je vidět, že o nás neví vůbec nic. A že lžou, jako když tisknou,“ posteskl si moderátor. Žádost o rozvod se mu tedy na stole určitě neobjevila.

Témata: Jan Kraus Ivana Chýlková