Jsi míň než nula a obrovský sobec! Plekanec svými slovy naštval Čechy!

Tomáš Plekanec 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. března 2019 9:05 | Aktualizováno: 21. března 2019 12:57

Soudní spory mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem o to, kde budou vyrůstat jejich děti, je u konce. Soud v Kanadě rozhodl, že chlapci musí do Česka, jejich odjezd domů ale odložil, aby tento školní rok mohli dokončit v Kanadě. Hokejista se raduje z výhry nad manželkou, Češi mu to ale pořádně nandali!

Plekanec po delším čase prostřednictvím sociálních sítí poslal fanouškům vzkaz, který se netýká jen hokeje, ale i jeho rodiny. „Těžká série v play-off s Duklou, ale nejcennější vítězství už letos mám. U soudu v Kanadě se podařilo vyhrát a moji synové se vrátí do Česka,“ zaduje se hokejista, který svádí tvrdou rozvodovou bitvu se svou manželkou, zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Ocenil také práci těch, kteří za něj u soudu bojovali. „Děkuji právníkům, především pak Lence Radoňové za skvělou práci. Bez ní bych tento příspěvek nemohl napsat. Ještě na podzim to totiž vypadalo, že pokud chci vidět vlastní syny, budu se muset stěhovat do zámoří,“ připomněl tahanice Plekanec.

„Soud rozhodl a hra na kanadskou rodinu skončila. Děkuji fanouškům, trenérům i spoluhráčům za podporu a pochopení. Pokud jsem nehrál, bylo to z důvodů, že jsem létal do Kanady,“ vysvětloval Plekanec, který střídavě nastupuje za Kladnou a brněnskou Kometu.

Řada diskutujících ale rozhodnutí soudu a Plekancovu radost nechápe. „Děti vyrostly v Kanadě a pak si pan Hokejista najde jinou a oni musí za ním do Čech? Jako sorry, Tome, ale ego si dal před děti a to se ti vrátí!!! Já jsem o dvě děti přišel, jenom aby byly šťastný ty to nedokážeš!!! Z frajera a hrdiny nulou během par minut,“ nebral si servítky pan Miroslav.

Další zajímá, co by se stalo, kdyby se Plekanec nevrátil do Česka, ale šel hrát někam jinam. „Narodili se v Kanadě, většinu života strávili v Kanadě, do školy a školky chodí v Kanadě, nejsou náhodou vaši synové doma v Kanadě? Ne, oni se vrátí do Česka... Kladu si otázku, kam by se ti dva stěhovali, pokud by jste šel hrát třeba do Ruska... Je mi z vás smutno,“ vzkázala sportovci paní Dana.

Jiní jej pak kritizují, že verdikt soudu označil za výhru. „Výhra by byla neodejít od malých dětí, které potřebují tátu doma,“ rýpnula si Jiřina. „Vy jste soutěžili se ženou o dšti? Tak to gratuluju k výhře. To musela být pro děti bezva hra. Myslela jsem, že při takových událostech není nikdy vítěz a že nejde o zápas, ale o živé bytosti,“ setřela Plekance paní Táňa.

„Tak pokud vím rodinu a hlavně děti jste opustil vy a odtáhl za svoji novou lásku právě do Čech. Kluci jsou doma v Kanadě. Je vidět, že jste spíš než milující otec velký sobec. A na první místě máte sebe a svoje potřeby a pak teprve děti. Takže za pár let se třeba opět zamilujete do nějaké jiné ženy a odejdete za ní např. pro změnu do Austrálie a kluci zase budou muset měnit svůj domov, aby jste za nimi nemusel dojíždět?“ zajímání paní Simonu.

„Jak jako hra na kanadskou rodinu? Jste ji tam založili, ne?? Kocourkov. oba jste klesli hluboko pod úroveň už jen tím, jak jste to ventilovali přes média,“ vyčítá Plekancovi i Vondráčkové Jana. „Tímhle jste u mě klesl strašně pod nulu,“ přidala se paní Martina.

Někteří se naopak Plekance zastali. „Kdo nezažil boj o děti, nepochopí, ženy matky si nemohou myslet, že jsou automaticky vlastníky dětí! Tome hodně štěstí a ať mají kluci oba rodiče v jedné zemi,“ vzkázal sportovci pan Ondřej. „Hokejistů v Kanadě bylo mnoho a po skončení kariéry se vrací domů, to je přece normální. A s celou rodinou. Nebo si myslíte, že tam všichni zůstávají?“ přidala se paní Dana.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková sociální sítě