Šok pro fanoušky: Rozchod ve StarDance!

Kristina Kloubková a Václav Kuneš 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. března 2019 10:58 | Aktualizováno: 18. března 2019 18:00

Ještě před pár měsíci mu veřejně vyznávala lásku, dnes je ale konec! Moderátorka křovácký zpráv Kristina Kloubková (42) výrazně zhubla. Teď prozradila, že důvodem je i to, že se rozešla se svým partnerem, porotcem StarDance Václavem Kunešem (43)!

Blonďatá moderátorka se v poslední době doslova ztrácí před očima. To si uvědomuje i sama Kloubková! „Je období, kdy jsem nějak pohubla. Není to plánované, byly starosti. Tělo zhublo. Říkala jsem si, že bych mohla přestat kouřit a zase přibrat," přiznala pro Super.cz moderátorka.

Připustila, že se stalo víc věcí, které mohou mít na její aktuální stav vliv! „Ve vztahu už nejsem. Nejsme pár několik týdnů. Není potřeba to víc komentovat. Není to jen tento důvod, staly se i jiné rodinné problémy. Semlelo se to dohromady," posteskla si.

Půvabná moderátorka TV Nova byla dlouho sama. Od rozchodu s otcem své dcery se na veřejnosti neukazovala po boku žádného muže. S Kunešem se sice znali 25 let, randili spolu ale jen něco přes rok.

Ještě před pár týdny to vypadalo, že je vše v pořádku. Moderátorka a bývalá tanečnice si pochvalovala, jak si její dcera s jejím partnerem rozumí.

Témata: Kristina Kloubková Václav Kuneš