Nikdy jsem nebyla vdaná, stýská si Lucie Borhyová! Radši už drží jazyk za zuby!

Borhyová, Lucie 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. března 2019 19:40

Už třikrát se moderátorka Lucie Borhyová spálila při výběru životního partnera, proto už raději o svém soukromí nemluví. Prozradila však, že s otcem dcery Lindy Michalem Hrdličkou vychází dobře. Dlouho to přitom vypadalo jinak.

„Nikdy jsem nebyla vdaná,“ posteskla si v rozhovoru na Rádiu Impuls moderátorka zpravodajské relace TV Nova Lucie Borhyová. Nevyšlo jí to ani s otcem devítiletého Lucase Nikem Papadakisem, o pár let později i s tehdejším kolegou Michalem Hrdličkou, s nímž má čtyřletou dceru Lindu.

Tehdy šlo o mediálně velmi propíraný rozchod, Borhyová s Hrdličkou byli na ostří nože. Teď už je ale všechno v pořádku. „S bývalými partnery a otci mých dětí jsme v obou případech v krátké době po rozchodu našli společnou řeč a jako rodiče začali velmi dobře fungovat,“ prozradila populární moderátorka.

To, že jí řecký podnikatel Papadakis ani Hrdlička nedovedli k oltáři, ale Borhyovou i po letech mrzí. „Nikdy jsem nebyla vdaná. Třikrát požádaná o ruku ano, ale nikdy to nedopadlo,“ konstatuje televizní tvář. Její ex Hrdlička už do toho oproti ní praštil, když si vzal tenistku Karolínu Plíškovou, které dělá manažera.

I kvůli zkušenostem z minulosti už Borhyová raději drží jazyk za zuby a o svém soukromí raději nemluví. Mluvit do médií o vztazích podle ní nedělá dobrotu. Jednu zajímavou novinku z rodinného prostředí ale přece jen prozradila.

Bratrovi moderátorky se totiž nedávno narodil syn Bruno, Lucas s Lindou tak mají nově malého bratrance. „S bratrem máme skvělý vztah. Porod jeho dítěte jsem s ním taky hodně prožívala,“ svěřila se Borhyová. Fotkou s malým Brunem se dokonce před týdnem pochlubila hrdá teta na Instagramu.

Přiznala také, že bratr je jednou z mála osob, které se svěřuje i s tím, jestli zrovna někoho má. „Dříve jsme spolu jezdili na dovolenou a všechno jsme společně řešili. I detaily ohledně vztahů,“ dodala na závěr.

Témata: Lucie Borhyová Michal Hrdlička