Gelemová a Slováček se pochlubili šílenou fotkou! Vzkaz pro Patrasovou?

Lucie Gelemová a Felix Slováček. 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. března 2019 15:40 | Aktualizováno: 18. března 2019 1:20

Felix Slováček a Lucie Gelemová si právě v těchto dnech užívají společnou dovolenou a mladá výtvarnice to nezapomněla připomenout na sociální síti. Je společná fotografie páru z Egypta rafinovaným vzkazem pro Dádu Patrasovou, nebo je to pěkný trapas?

Loni spolu výtvarnice Lucie Gelemová a hudebník Felix Slováček vyrazili na Krétu, kde vznikl dnes už legendární snímek, na němž se umělkyně jen v plavkách tiskla k nohám o desítky let staršího milence Slováčka. Letos se spolu vydali do Egypta a vznikla další fotografie, na níž hrají hlavní roli nohy známého saxofonisty.

Gelemová a Slováček jsou na ní zachyceni na lehátcích u hotelového bazénu. Zatímco malířka si pomocí instagramové aplikace přičarovala do vlasů květinu, Slováčkovi, který z neznámých důvodů zvedá nohy do vzduchu, nakreslila nad chodidla srdíčko. U výtvarnice, která by měla mít jistý smysl pro estetiku, jde o podivuhodný nápad.

Jinak si ale Gelemová se Slováčkem užívají v severní Africe pořádnou dovolenkovou idylu a hlavně nádherné počasí. Příspěvek s popiskem „Moře štěstí“ doplňuje ještě druhá fotografie od mořských břehů.

Gelemová se evidentně nechtěla nechat rušit, a tak u příspěvku pro jistotu znemožnila ostatním uživatelům komentáře. Navíc se tak vyhnula kritice, která by dozajista přišla, někteří lidé totiž vztah Slováčka s o mnoho let mladší výtvarnicí nechápou.

Jeden důvod, proč Gelemová infantilně vypadající fotomontáž udělala, se ale přece jen nabízí. Může totiž jít o parodii na instagramové posty Slováčkovy manželky Dády Patrasové, která se na sociálních sítích poslední dobou profiluje opravdu podivným způsobem.

Patrasovou navíc jistě pohled na společnou fotografii Slováčka s milenkou nepotěšil. Známá herečka nedávno připustila, že opět podá žádost o rozvod. V minulosti už tak jednou učinila, ale Slováček jí přesvědčil, aby žádost stáhla s tím, že vztah s Gelemovou ukončí. To se ale evidentně nestalo.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová Dagmar Patrasová