Velkorysý Johnny Depp. Neuvěříte, co udělal během natáčení Pirátů z Karibiku!

Johnny Depp 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. března 2019 14:39

Noví Piráti z Karibiku jsou zatím v nedohlednu, navíc se mají obejít bez Johnnyho Deppa. Fanoušci pro to nemají pochopení, vždyť s oblíbeným americkým hercem byla zábava. Nejenom na filmovém plátně, ale také přímo na place, kde se Depp choval opravdu velkoryse.

Světem už proletěla informace, že se v Hollywoodu rozhodli, že v Pirátech z Karibiku už nebude hrát populární Johnny Depp. Fanoušci jsou rozčarovaní a dost možná nejsou sami. Vyšlo totiž najevo, že se Depp nebál během natáčení čtvrtého dílu Na vlnách podivna sáhnout pořádně do kapsy a potěšit celý štáb.

Natáčení „čtyřky“ totiž provázelo opravdu nepříznivé počasí, a tak se americký herec rozhodl koupit celému pětisetčlennému štábu nepromokavé bundy za vlastní peníze. Stálo jej to sice kolem 1,5 milionu korun, za vděk kolegů to ale určitě stálo. Vždyť Penelope Cruz se na natáčení Pirátů tak těšila, roli dokonce přijala, aniž by si přečetla scénář.

Čtvrtý díl pirátské ságy se natáčel od června do listopadu 2010, štáb zavítal i do Londýna. Imitátor Jacka Sparrowa se tam tehdy bez problémů dostal na plac. V domnění, že jde o samotného Deppa, se jej nikdo na nic neptal ani nechtěl jakékoliv potvrzení, že jde skutečně o představitele hlavní role.

Během natáčení v britské metropoli se zajímavá věc přihodila i samotnému Deppovi. Obdržel totiž dopis od místní devítileté dívky, která jej žádala o pomoc při vzpouře proti učitelům. Depp se rozhodl, že do školy vyrazí v kostýmu Jacka Sparrowa, a přesvědčil školáky, aby si svou akci rozmysleli.

Dvojnice herečky Penelope Cruz se dokonce dostala do záběrů. Oblíbená herečka totiž otěhotněla a s postupem času si s rostoucím bříškem nevěděli rady ani kostyméři. Producenti ale vymysleli rafinované řešení, najali mladší sestru Monicu Cruz, která Penelope zastoupila ve scénách, kde byla vidět celá postava.

Témata: Johnny Depp