Věra Bílá všechny oklamala! Její největší životní úspěch se nikdy neodehrál!

Věra Bílá

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. března 2019 20:27

Slavná romská zpěvačka Věra Bílá, která v úterý ve věku 64 let zemřela, dosáhla úspěchu nejen v Čechách, ale i v mnoha zemích po celém světě. Jak se ale po její smrti ukázalo, ten vůbec největší životní úspěch, o němž vyprávěla médiím, se nikdy neodehrál!

Věra Bílá se proslavila tím, že koncertovala v mnoha zemích světa včetně Spojených států. Zde měla dokonce zpívat v Bílém domě americkému prezidentovi Billu Clintonovi. Jak se ale nyní ukázalo, není to pravda!

"Organizátor vystoupení Věry Bílé v USA dnes ČTK upozornil, že informace, kterou zpěvačka uvedla v rozhovorech pro média, není pravdivá," uvedla Česká tisková agentura!

Podle všeho si tak zpěvačka svůj největší životní úspěch vymyslela a nikdy se neodehrál. Proč se tak stalo už ale asi nikdy nikdo nezjistí.

Pohřeb zpěvačky, která zemřela v úterý v plzeňské fakultní nemocnici ve věku 64 let, bude dopoledne v sobotu 23. března v rokycanském římskokatolickém kostele Panny Marie Sněžné. Poslední rozloučení doprovodí kromě bohoslužby v kostele na náměstí i hudba několika kapel.

Bílá byla na přelomu tisíciletí nejznámější zpěvačkou z Česka ve světě, proslavila se zejména vystupováním se skupinou Kale. Před lety vyprodala i pařížskou Olympii.

Témata: Věra Bílá