Frajer a lamač dívčích srdcí s plachým výrazem! Poznáte herce na staré fotce?

Etzler, Miroslav 14

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

14. března 2019 12:52

Dlouhé vlasy, plachý výraz, strniště a kárované sako. Poznali byste, který známý český herec vytáhl tuto fotku ze svého alba?

Stejně jako jeho řada kolegů, i Mirek Etzler se pochlubil jednou archivní fotkou. „Tak to už není pravda,“ posteskl si nad fotkou z mládí herec.

Mnohé fanoušky tato hercova podoba překvapila! „V první moment mi to přišli jako Toffi,“ přiznala Lucie. „,Trochu starší foto, ale podoba tam veliká je. Frajer,“ přidala se další fanynka. „Charisma máte pořád,“ uklidňuje hop další z diskutujících.

Radka se dokonce přiznala, že právě takto si ho pamatuje! „V této době jsem vás milovala,“ posteskla si. Fanoušci – a především fanynky – se shodují, že tehdy byl idol dívčích srdcí, frajer a hlavně fešák! „Jste si byl pro to charisma taky nejmíň s náklaďákem, co?“ zasnila se další z nadšených příznivkyň.

Jedna z fanynek se ovšem domnívá, že teď mu to sluší víc. „Myslím si, že zrajete do krásy,“ pochválila ho.

A podle mnohých se nezapře ani rodinná podoba. „Tak celý bratr,“ myslí si Iveta. Bratr Miroslava Etzlera Tomáš je známý český novinář, který působil například jako zpravodaj ČT v Číně. Přes dva roky jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku nebo v Afghánistánu. No a podle jiných je na fotklce podobný svému synkovi Samovi.

Etzler se proslavil především díky hlavní rolí v televizním seriálu Pojišťovna štěstí. Od roku 2017 hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Se svou nějdejší partnerkou herečkou Vilmou Cibulkovou si založili divadelní agenturu a hostují v divadlech po celé republice. Působil i v Národním divadle.

Je veřejným tajemstvím, že Etzler měl dlouhé roky problém s alkoholem, Vše došlo tak daleko, že se nechal zavřít do protialkoholní léčebny. Kvůli čtvrtému potomkovi, synovi Samuelovi, který se narodil loni v červnu, se rozhodl změnit životní styl a nadobro skoncovat s alkoholem.

Témata: Miroslav Etzler