Zvrat v boji se zákeřnou nemocí? Václav Postránecký se chystá zpátky před kameru!

Václav Postránecký

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. března 2019 8:46 | Aktualizováno: 14. března 2019 14:31

Herec Václav Postránecký si vždy pečlivě střežil soukromí a v době, kdy bojuje se zákeřnou rakovinou, to platí dvojnásob. Existují však náznaky, že je vše na dobré cestě. Podle jednoho filmového producenta se totiž Postránecký chystá zpátky před kameru. Porazil tedy nemoc?

Už několik měsíců bojuje populární herec Václav Postránecký se zákeřnou rakovinou, kvůli níž musel podstoupit náročnou operaci dutiny břišní a dokonce i sérii chemoterapií. Během léčby se dlouho snažil pracovat, aby dostál svým závazkům. Do poslední chvíle se tak na obrazovkách televize Prima objevoval v seriálu Krejzovi.

„Na roli jsem kývl, aniž bych věděl, že jsem nemocný, že mi něco je, jsem se dozvěděl až někdy v dubnu,“ řekl v lednu letošního roku Blesku. „Hodně dlouho mi natáčení seriálu dodávalo sílu a energii. Najednou jsem ale pocítil, že je čas přestat,“ vysvětloval Postránecký, proč nakonec svou roli přenechal kolegovi Oldřichu Navrátilovi.

Na začátku roku Postráneckého konečně propustili z nemocnice do domácího léčení, oblíbený herec tehdy, jak má ostatně ve zvyku, moc sdílný nebyl. „Jak se mi daří nebo nedaří, vám ale zatím nemohu říct, to se teprve uvidí,“ uvedl tehdy. Jak se ale zdá, jeho zdravotní stav se přece jen pomalu zlepšuje. Pohublý herec totiž přibral přes deset kilogramů.

Podle týdeníku Sedmička se dokonce chystá zpátky před kameru, paradoxně však nemá jít o návrat do seriálu Krejzovi. Jeho letitý přítel, filmový producent Tomáš Vican, se totiž nechal slyšet, že by se Postránecký měl objevit v nové komedii 3Bobule, která bude volným pokračováním dvou velmi povedených filmů.

Vypadá to tak, že ač přicházely o jeho zdravotním stavu v průběhu posledních měsíců různorodé zprávy, nakonec Postránecký zákeřnou nemoc porazil. Však měl také podporu kolegů a oporu v rodinném kruhu.

Témata: Václav Postránecký