Jiří Krampol otevřeně o manželce Hance: Je narušená!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. března 2019 10:37

Osmdesátiletý herec Jiří Krampol si na stará kolena opravdu moc klidu neužije. Jeho manželka Hanka nedávno skončila v nemocnici a nejspíš v ní ještě nějaký ten čas stráví. Z nejhoršího je však podle Krampolových slov už venku.

Původně měla být Hana Krampolová touto dobou už týden doma, ale situace je docela jiná. Po kolapsu, který způsobilo totální vyčerpání organismu, jí čeká dlouhá a náročná rekonvalescence, a tak manželka známého baviče zůstává v péči pražské nemocnice Na Františku. Oblíbený herec už jí alespoň opět navštívil.

„V sobotu jsem za Hankou byl,“ prozradil Jiří Krampol serveru eXtra.cz. „Už ji přendali z JIPky na normální pokoj, ale i když jí je líp, dobré to ještě není. Vždyť vážila čtyřicet kilo!“ připomíná populární moderátor. Jeho apatická žena totiž před kolapsem nepřijímala téměř žádnou potravu, což se na jejím zdravotním stavu zásadně podepsalo.

Jednu dobrou zprávu si ale Krampol z návštěvy odnesl. „Doktor mi říkal, že fyzicky ji dají dohromady,“ svěřil se herec a na adresu lékaře měl jen slova chvály. „Její doktor, mladý, příjemný, bezvadný kluk, který se opravdu snaží pomoct, mě žádal, abych tam pokud možno vůbec nechodil. Je to kvůli tomu, abych v ní nevyvolával stesk po domově. Takže teď tam jen volám,“ dodal.

V mnoha ohledech ale vyhlídky moc optimistické nejsou. „Léčba psychiky bude na dlouho,“ konstatuje Krampol. „Pojďme si to říct na rovinu: kvůli práškům, které ve velkém polykala před čtyřmi lety, má narušenou osobnost. Zničená ještě sice úplně není, ale doktor mi povídal, že tam nějaký ten škvarek už zůstane,“ popisuje.

„Tentokrát každopádně ta léčba musí proběhnout kompletně. Jinak se to nedá. Kdyby šla teď domů, za čtrnáct dní se tam vrátí ve stejně zuboženém stavu, v jakém byla, když ji měli na příjmu,“ dodává herec.

„Jinak to tam Hanka zvládá,“ tvrdí Krampol. „Chápe to, že v nemocnic musí být, akorát ji to štve. Nikdo z nás přece nemá rád špitály. Jsem ale rád, že se tam rozjedla, už trošku přibírá,“ líčí herec. „Ale na druhou stranu jí omezili cigára na jedno za hodinu. Víc nesmí. Naštěstí jí kouření nezakazují. Kdyby to závislačce jako jí udělali, strašně jí ublíží,“ myslí si Krampol.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová