Strach u Gottů: Vrátila se zákeřná nemoc!

Dominika Gottová a Timo Tolkki.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. března 2019 16:10 | Aktualizováno: 13. března 2019 8:45

Nebojte se, přímo o „božského Káju“ nejde, avšak manžel jeho nejstarší dcery Dominiky opět bojuje s nemocí, která není o moc slabším soupeřem, než jakým byla pro Gotta rakovina. V plné síle se mu vrátilo nepříjemné psychické onemocnění.

Rodina zpěváka Karla Gotta poslední dobou nemá moc důvodů k radosti. Teď se navíc vrátila zákeřná nemoc, kterou trpí manžel prvorozené dcery Zlatého Slavíka Dominiky, shodou okolností také hudebník Timo Tolkki. Třiapadesátiletý Fin přiznal, že opět bojuje s nepříjemným psychickým onemocněním.

Tolkki se se vším svěřil na sociální síti. „Moc vás žádám o pochopení mé bipolární poruchy,“ napsal ve statusu. Manžel pětačtyřicetileté Dominiky válčí s maniodepresivními stavy už řadu let, díky lékům se ale v posledních letech jeho stav lepšil. Teď se však bipolární porucha vrátila v plné síle.

Pro Dominiku to není moc dobrá zpráva, před čtyřmi lety totiž od manžela utekla zpátky do rodného Česka, tehdy totiž už nezvládala jeho stavy. Nyní mu stojí hrdě po boku. „Timovi není dobře, ale zvládáme to! Moc mu držím palce,“ vzkázala Gottová přes deník Blesk.

Rána to však nejspíš bude pro Tolkkiho hudební ambice, loni se mu totiž po dlouhé době podařilo vrátit na koncertní pódia. Není totiž vůbec jasné, zdali mu to současný zdravotní stav opět dovolí. Psychické potíže trápí i samotnou Dominiku, které musel její otec Karel dokonce platit návštěvy u odborníka.

Dominika přiznala, že jí před měsícem moc nepomohla ani fáma o tatínkově smrti. „Byla jsem na mobilu až později a úplně jsem se vylekala!“ svěřila se Blesku s tím, že tehdy obdržela desítky zpráv s dotazem, co se stalo. Nejstarší dcera populárního zpěváka se naštěstí uklidnila rychlým telefonátem.

„Nevěřila jsem tomu, a proto jsem mu hned volala. Táta žije a doufám, že ještě dlouho bude,“ přeje si Dominika, která nechápe, kdo fámu vypustil mezi lidi. „Bože, táta přece ještě neumírá, takže nevím, kdo s tímhle nápadem přišel! Koho jsou to spekulace,“ ptala se tehdy a dodala, že chce tátu brzy navštívit. Kvůli manželovi bude možná potřeba cestu do Čech na chvíli odložit.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott